Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges hogy újrakezdjük a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy újrakezdjük a kapcsolatunkat? Hogy hozhatnám helyre?

Figyelt kérdés

Jártam egy fiúval 3hétig kb. Sajnos mint eddig szinte mindegyik kapcsolatomat ezt is sikerült elrontanom..:(

ÚGy történt, hogy nem nagyon tudtunk találkozni mert nyaralás, programok stb voltak, de azokat a napokat mindig kihasználtuk mikor mind2en ráértünk. Legútobb nem volt itthon 1hétig. Aznap mikor hazaért, találkoztam 1barátnőmmel aki egyből azzal jött hogy tényleg járok a petivel?? meg az előző b.nőjével milyen csúnyán szakított..stb..(erről tudtam) Én akkor azt mondtam h engem nem érdekel akkor is szeretem, és megbízom benne. Aztán később mégis visszajöttek ezek a gondoltatok..:(...és ekkor véletlenül összefutottunk a petivel:)..ott volt az egész családja, +az enyém is...(még nem mutattuk be egymást a szüleinknek) Ő nagyon örült nekem egyből odajött és else akart engedni. DE az a baj h én akkor nem éreztem semmit:(:(:(. Sétáltunk stb...egyszer csak megkérdezte h mi a baj mért vagyok szomorú...v.mi olyasmit mondtam h átkell gondolnom a kapcsolatunkat:(:(és elmentem...hogy tehettem ezt???? ott volt az egész családja...

itthon egész éjszaka csak sírtam...felis hívtam de nem tudtam neki mit mondani...csak azt h nagyon sajnálom és h nem tudom mért mondtam de szeretem.erre ő nyugodt hangon azt mondta h ha szeretném nem csináltam volna ezt, és szülei szerint se találkozzon velem:'( és ő is sajnálja de így nincs értelme...

Szerintetek mit tegyek??? nagyon hülye voltam...

ha találkoznánk is mit mondjak neki?? hogy hozhatnám helyre??

bocs h kicsit hosszú, légyszi segítsetek..nem tudom h hozhatnám helyre:(....szeretem

2010. szept. 2. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Feküdj le vele, az általában használni szokott.
2010. szept. 2. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok ?
2010. szept. 2. 16:13
 3/4 A kérdező kommentje:
én 17, ő 16
2010. szept. 2. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor még nagyon fiatalok vagytok, az ilyesmi nem nagy dolog szerintem!

Írj neki késő este egy sms-t

pl.: írd le hogy nagyon szereted és nem tudsz nélküle élni, sött már mára aludni sem, most is épp csak rá gondolsz, és elnézést kérsz a zaklatásért ha annak veszi, de ezt el kelett mondanod, mert a szerelmes szíved csordultig van a lényével! Írd le, hogy nagyon szereted őt!

Ha válaszol, sinen vagy, ha nem, vagy ha negatívumot ír sajnos akkor bukott a dolog, és bele kell törődnöd!

2010. szept. 2. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!