Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek sokszor hiányzik egy párkapcsolat?
Az utóbbi időben nagyon sokszor érzem úgy, hogy nagyon hiányzik egy barátnő.
Voltak már kapcsolataim, tehát nem erről a "bárcsak lenne már valakim" dologról van szó.
Utolsó kapcsolatomnak a tavasszal lett vége, 8 hónapig tartott. Nem akarok rosszat mondani a lányra, de úgy éreztem, hogy nem értékeli az együtt töltött időt.
Pár hónapja gyakorlatilag mindennap eszembe jut, hogy nagyon jó lenne, ha lenne az életemben egy olyan lány, akivel mindent meg tudunk beszélni, rengeteg programot csinálunk és kölcsönösen értékeljük a másikat.
Szingliként sokszor rátok tör ez az érzés?
20F
Régebbn nagyon hiányzott, most is örülnék neki, de már nem hiányzik annyira, elvagyok nélküle is.
18/f
Dehogy hiányzik, a párkapcsolat, csak egy korlátozás, hogy ezt nem csinálhatod meg azt sem. Ha én torodni akarok valakivel ott a kutyusom megszeretgethetem (ne értsétek félre :D ) torodok beszélgetek vele tanítgatom stb. ha kikapcsolódni akarok akkor ott a moci. amúgy meg dolgozok szóval nekem nem szokott hiányozni. Egy kutya sokkal jobban szeret mint ahogy egy ember valaha is fog.
20/F
Igen, rengetegszer. Igaz nekem még nem volt komoly kapcsolatom viszont nagyon nagyon vágyok rá
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!