Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti kit választanátok? Párkapcs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kit választanátok? Párkapcsolat vagy szülők?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy a harag a pasim és a szüleim közt, ha a pasimmal vagyok, szidja a szüleimet. Ha a szüleimmel vagyok, a pasimat szidják. És sokat is vitatkoztak, már fel sem hozhatom Őt a lakásba.És a legrosszabb; választanom kell.Én ki akarok maradni a vitákból, de folyton belerángatnak, és kénytelen vagyok rossz döntést hozni, hisz erre nincs jó válasz...Mit tegyek?
2017. nov. 3. 09:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%

Tehát egy random 14 éves nyikhaj, vagy a szüleim, akik nélkül sehol sem lennék?

Nehéz döntés.

2017. nov. 3. 09:32
 2/13 anonim ***** válasza:
8%

És miért van köztük harag?

Én nem hagynám, hogy bárki szidja a szüleimet. Ha van is benne igazság, mindenki foglalkozzon a saját szüleivel. Más ne mondjon rosszat az én szüleimre.

Mégis mit választanál? Gyerekként elköltözöl a gyerek barátodhoz??

2017. nov. 3. 09:43
 3/13 A kérdező kommentje:
Milyen 14 éves?? 23 a barátom,én meg 18...
2017. nov. 3. 09:46
 4/13 anonim ***** válasza:
10%
3: De attól még gyerekek vagytok, nem? Gondolom, nem vagytok önállóak.
2017. nov. 3. 09:46
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
Attól függ ki miért szidja a másikat. Ha a párom leqrvázná anyám azért, mert elrontotta a lecsót, esélyes, hogy kiraknám az utcára, és többet nem látnám. De ha fateromat szidná azért, mert egy alkoholista gennyláda, akkor azt teljesen jogosan mondaná, így mellette állnék. :p
2017. nov. 3. 10:08
 6/13 anonim ***** válasza:
hát igen, kicsit több konkrétum kéne, hogy értsük
2017. nov. 3. 15:05
 7/13 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy ez nehéz döntés, de gondolj bele.

A barátod adott neked életet? Nem.

A barátod nevelt fel? Nem.

A barátod mindig a barátod lesz? Nem valószínű.

Tehát én azt mondom, bár nincs nagy tapasztalatom a témában a kőkemény 13 életévemmel, de a szüleimet választanám. Ők mindig a szüleim maradnak. Ők nem lecserélhetők.

2017. nov. 3. 15:31
 8/13 A kérdező kommentje:

7-es, ez hülyeség.Mondok egy példát: a szüleim meg szoktak csókolni? - Nem

A szüleimbe szerelmes vagyok? - Nem

A szüleim szerelmesek belém? - Nem

És ezt még sorolhatnám...Mindkettő másra és másra jó.

2017. nov. 3. 16:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, miért szidják egymást?, Erre még igen van jó megoldás. 16/F Írj privátot, ha kell tanács.
2017. nov. 3. 16:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy 18 vagy, de úgy gondolkodsz, mint egy 14 éves.
2017. nov. 3. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!