Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ti melyiket valasztanatok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti melyiket valasztanatok?

Figyelt kérdés

1, B osztályba járó (ének tagozat)

őszinte,kicsit visszahúzódó, sokat beszélő, szép,zöld szem- barna vállig ero hajú, magabiztos, bújós, picit felénk idegenek előtt, de akinek megnyíl az előtt határozott. Rövidnadrág és feliratos pólót hord (egyszínű póló és kicsiben rajta valami felirat) + egy fekete pulcsi 4-5 os tanulo

Kb így nézhet ki : [link]

2, H osztályba járó (nuku tagozat)

Sminkeli magát, minden második fiút megöleli, visszaszol mindenkinek, szép, 3-4 és tanulo, barna szem, alul szoke felül barna fenékig érő haj, cica nadragőt hordó, haspolos lany aki mi dkg kézenfogva sétál a barátaival, és ha tetszik neki egy srác addig erolkodik ameddig övé nem lesz

Kb így nézhet ki: [link]

2017. jún. 8. 19:39
 1/9 A kérdező kommentje:

*Nadrágot

**mindenki

--Bocsi--

2017. jún. 8. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
2 szélsőséget írtál le elég röviden, úgy hogy ennyiből nem lehet egy embert jellemezni, de nem a te bajod ha 100 oldalt is írsz akkor is ez lenne a válaszom, mivel ahhoz hogy rendes véleménnyel legyek róluk több hónapot kell beszélnem mindkettővel..
2017. jún. 8. 19:43
 3/9 anonim ***** válasza:
kinezetre a 2. stilusra az 1.
2017. jún. 8. 19:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Én full máshogy képzeltem el őket..

Lányként írom hogy nekem mindkettő szimpatikus lenne. Talán annyi hogy a 2.ra féltékeny lennék ha eggyütt lennék vele. Az első azért szimpatikusabb.

2017. jún. 8. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
Megrántanám a 2.at, aztán úgy is szakítanánk pár hónap múlva, általában az ilyen csajoknál ez az általános. :P Aztán pedig a nagy szerelmi bánatomban összegabalyodnék az elsővel, már kicsit komolyabban. :D :P
2017. jún. 8. 20:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Fogadjunk, hogy te az első vagy és le akarod győzni a második lányt. :D Nagyon szélsőséges tulajdonságokat soroltál fel, konkrétan egy rossz kislány és egy tökéletes jókislány karaktert.
2017. jún. 8. 20:58
 7/9 A kérdező kommentje:

#6 én a második vagyok xD

Csak kíváncsi voltam a véleményetekre, köszönöm!

2017. jún. 8. 21:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha te a második vagy...(bár elég érdekes, komolyan negatív véleményéket akarsz hallani magadról?na mindegy)

Lenne pár kérdésem:

-Miért nem tanulsz rendesen? Tagozat nélkül nem nagyon nehéz hozni az ötös szintet..

-Nem tudom hány éves vagy, de lehet hogy most a hajfestés (vagy kiszívás mit tudom én) és sminktől szebbnek tűnsz, de felnőtt korodban meglátod a hátrányát.

-Miért kell a lánybarátnőkkel kézenfogva sétálni?:D ezt sose értettem...

-Ugye nem a suliba hordod a haspólót?!

-Miért ölelsz meg midnen fiút? Mi az ilyen lányokat lenézzük...+még nyomulsz is, meg hát a visszaszólás se valami pozitív tulajdonság

14/F, bocsi a hibákért telóról vagyok

2017. jún. 8. 22:47
 9/9 anonim ***** válasza:

A külső egy dolog. Szép lány lehetsz.. Biztos jó belső tuéajdonságod is akad, de ezek felett én nem tudnék elmenni. Visszaszólsz? Minek? Menő vagy? Nem ettől leszel... Ha megvéded magad az más, de tanároknak, felnőtteknek ne szólogass vissza, nem leszel tőle se menő, se felnőtt. Az hogy sminkeled magad, haspólot veszel, az ma már természetes. Én nem szeretném a lányokon ezeket gimiig minimum, de hát valljuk be tetszik nekünk, fiúknak ez. Ha már a barátnőm lennék, lehet nem tetszene annyira, jobban örülnék akkor már, ha szolídabban öltözködnél. Azt, hogy minden második fiút megölelsz, megint téged minősít. Egyszerűen ribis. Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, nekem is, de ez már sok.. Tudom, tudom, ez is nagyon menő, nálunk is van ilyen, de én nem ölelgetek minden csajt, csak aki közel áll hozzám.. és kizárt, hogy ennyien lennének a nagy barátaid.Az meg, hogy erőszakos vagy, nem tetszene , de hát én is oéyen vagyok, ez egy jó tulajdonság is lehet az életben, de hidd el nagyon sokszor rossz, szval próbálj változtatni rajta. Összeségében annyit mondanék, hogy az első barátnak lenne jó, a második, azaz Te, barátnőnek. Persze, amit említettem fenrebb, megpróbálnám üegvátozratni rajtad. Mivel úgy gondolom, ne cserélgessük egymást havonta, másrészt az ölelésnek, csóknak legyen már annyi értéke (még 2017-ben is), hogy nem mindenk második "barátodat" részesíted benne. Nem akarlak gyökerestül megváltoztatni..engem se lehetne, de megpróbálnék beszélni veled erről komolyabban, ha máshogy nem menne, ha nem fognád fel, hogy mit beszélek, miért rossz ez az egész..DE amint mondtam, biztos aranyos vagy, probálkozni biztos bepróbálkoznék nálad.😏😃

15f

2017. jún. 9. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!