Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha tetszik nektek egy srác, de odamegy hozzátok egy másik helyesnek mondott srác, akit nem ismertek, akkor kit választanátok?
Figyelt kérdés
2017. márc. 24. 20:30
1/8 anonim válasza:
Kettő, aki ugyanúgy vonz?
Aki hirtelen odajön egyből tuti nem alakulna ki vonzódás tehát az első, logikusan.
L
2/8 anonim válasza:
Azt, akit ismerek. Lehet bármilyen helyes, ha belsőleg megfogott az előző fiú, akkor hidegen hagy az ismeretlen.
18/L
3/8 A kérdező kommentje:
Ebben semmi logika nincs, de mind1. Igen, azt talán kihagytam, hogy az a srác is tetszik neki, aki odamenne.
2017. márc. 24. 20:42
4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem félre értjük egymást. Inkább az lenne a kérdés, hogy külsőleg tetszik neki a 2 fiú. Bár az azért túlzás, hogy a 2.-at nem ismeri, mert már beszéltek és próbálkozzott vele ismerkedni, csak a srác ignorálta és most nagyon úgy néz ki, hogy kellene neki.
2017. márc. 24. 20:44
6/8 anonim válasza:
Mi a bánat ez a kulcsszó gyűjtemény? Komolyan, mint a NFS. :D
7/8 anonim válasza:
Hiába javítottad ki magad, szerintem így is a legtöbb lány az elsőt választaná.
Főleg, ha az első iránt már közben többet is érez.
Szóval én is az elsőt választanám. 16/L
8/8 anonim válasza:
Amelyik a BMW vagy a Mustang kulcsával játszik a zsebében és van saját lakása..:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!