Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek fontos, hogy a másik tudjon helyesen írni?
Fiúktól és lányoktól is kérdezem. Párkapcsolatban fontos nektek, hogy a másik fél tudjon helyesen írni? Nem úgy értem, hogy soha egy elgépelést se vétsen, hanem hogy az alapvető szabályokkal (pl. j-ly) tisztában legyen.
Mert nekem például elég fontos. :D Nem nagyon jönnék össze egy olyan fiúval, aki mondjuk a papagájt ly-nal írja vagy mennyünket írj menjünk helyett. Akármilyen szexi, okos, kedves, ha egyáltalán nem tud helyesen írni, az nekem gyakorlatilag kizáró ok. Talán nagyon kivételes esetben, ha tényleg nagyon jól kijövünk és megvan a kémia meg minden, meg tudnék egyezni vele, hogy majd megtanítom helyesen írni, de csak nagyon kivételes esetben. :D
Én biztosan nem jönnék össze olyannal, aki nem tud helyesen írni. Az egyik barátnőmnek szörnyű a helyesírása, annyira rossz vele chaten beszélni, egyszerűen fáj, amiket ír. Én erre nagyon allergiás vagyok, mert szeretek történeteket írni, meg csak úgy simán is, szerintem ez alapműveltség. Annyi esze legyen már az embernek, hogy meg tudja különböztetni, hogy a házba megyek be, és a házban vagyok. Nem pedig a házba vagyok. (Most rosszul vagyok magamtól, amiért ezt így leírtam.)
Kicsit lehet, hogy eltértem a kérdéstől. :DD Szóval röviden a válaszom: igen, fontos, hogy a másik tudjon írni.
15/L
Hat na igen
Az elgepelessel semmi bajom nincs, velem is megfordul elég sokszor
Azzal sincs bajom ha valaki nem beszél tökéletesen pl tajszolasa van vagy egyszerűen pl raccsol (mint en) vagy akcentusa van
Ezzel nincs bajom Foleg ha tett érte hogy javítson rajta de így sem ment ,vagy epp veleszuletett
De az ha valaki nem tud helyesen írni az kiborít
Mert azt tanítják az iskolában ,meg mindenhol latja....szóval igazán figyelhetne ra
Másrészt meg ott az auto korrekt Es azzal is javíthatna ezeken
Az akaszt meg ki ha a milyen-t miennek írjak
Vagy a muszáj-t muszalynak
Vagy ilyesmi
Huhh.....utálom azokat akik nem írnak helyesen
Most persze ez nem a legmeghatározóbb dolog de kb 10%-ot számít
Legalábbis nekem
Barátoknal is zavar, de nem szólok nekik
De a páromnal mar zavarna
Utolsó vagyok :
A vesszőkért, meg ezekért Bocsi:)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!