Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos! Sportólni járok, és a másik csapat akik akkor végeznek, mikor mi még csak kint várakozunk, hogy bejussunk, ott van egy lány aki tetszik de nem tudom hogy szólitsam meg?
Csak úgy láttam meg eddig hogy mikor kijön a teremből, akkor már megy is átöltözni.
Hogy szólitsam meg?
Mert nem tudom, sztem picit fura lenne, hogy adott egy lány aki vegez edzesrol és megy a folyoson az oltozobe és hopp egy totál vadideg srac elougrik a semmibol es elkezd erdeklodni felole...
Ajj nagyon gáz vagyok tudom, de fogalmam sincs mit hogy tegyek..nem szeretnem elszurni.
Akinek van barmi hasznalhato otlete, hogy mikor hogyan szolitsam meg es hogy mivel, meg hogyan alitsam meg, az kerem irjon!
Koszonom ha elolvastad es bocsi a helyesirasert de telon igy gyors volt es menni kell aludni, holnap suli.
1# Küzdősportólok, ő is.
Sajnos nem tudom a nevét. :/
2#
Diszgráfiás vagyok.
5#
Jól mondod, lerohanni semmikép se szeretném.
Örülök, hogy probalsz segitni, csak tenyleg nehez helyzetben vagyok, mert mikor kijon a terembol akkor edzo ruhaban vagy vagyis nincs oraja, és pontosan tudom mit sportol, mert az ő csapata akik elütünk vannak, csak egy sportot űznek, amit mindenki tud.
Nem tudom, hogy holnap este látni fogom ott a teremből kijönni de vmi ötlét még jöhetne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!