Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar, ha az a lany, aki tetszik nektek soha nincs egyedül, hanem a barátnőjével/baratnoivel járkál pl a suliban?
Mivel így nem/nehezebben tudtok odamenni hozza, mintha csak egyedül lenne
Van, hogy azert nem nyittok egy lany fele, mert soha nem látjátok egyedül es ezért nem mertek odamenni hozza?
és a fiuk, vagytok annyira szemfülesek, hogy észreveszitek, hogy mikor megy egyedül a lány? :D
csak mert pl én ( ez ezzel szerintem nem vagyok egyedül) nem szeretek egész nap egyedül mászkálni a suliban
3.vagyok.
Ha tetszik egy lány, akkor nyilván ránézek időnként, de nem megyek át zaklató módba :D
Tehát nem fogom követni, csak azért, hogy esetleg egyedül legyen és odamehessek hozzá.Viszont, pl, ha pont egy irányba megyünk és látom, hogy egyedül van, esetleg egyedül megy ki a teremből (egyetem, szóval gimihez képest kicsit más a helyzet, de hasonló), akkor viszont odamegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!