Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok mondani sírós számokat?
Nem olyan rég szakítottan a barátommal, aki végig hazudott, az osztálytársaim a saját utaikat járják, mind eltávolodtak tőlem, nincs senkim, a szüleim sokat dolgoznak, a fiúnak, aki tetszik lett barátnője és senki nem foglalkozik velem.Jól jönne ha írnátok sírós zenéket.:)
Előlre is köszi.
Avril-Nobody home
Avril-Wish your were here
Avril-Everybody hurts
Adam Lambert-Whataya want from me
Theory of a Deadman - Angel
Hurts - Silver lining
Hollywood undead - Rain
Evanscense - immortal és hello
Within tempation - Lost
Eminem - Beautiful
Hirtelen több nem jutott eszembe
Eminem-mockingbird
Nem pont erről szól, de nagyon hasonló a hangulat...
Köszönöm.:)
Nem az a baj h szakítottunk, hanem az ahogy szakított.SMS- ben és először csak azt mondta, h fel akarja függeszteni meg nem tudom micsoda, blablabla...és nem adott rá elfogadható okot.
A szüleim, főleg anyukám, eddig mindig otthon dolgozott és azért szokatlan.
Az osztálytársaim közül van olyan, aki szerelmes egy nála egy évvel nagyobb srácba, szóval csak körülötte agyal és a fiú osztálytársnőivel cseveg hétvégekként, a másik sosem ér rá, mert valaki mindig felhívja( egy harmadik osztálytársnőm, aki esküdt ellenségem), egy negyedik o.nőmnek szerelmi bánata van és folyton egy fiúval beszél Messengeren, a többi osztálytársam pediv vagy bunkó, vagy ,,lasúbb felfogású'' vagy ellenség, vagy fiú.:)
Bocsi a kisregényért
Three Days Grace-Last to know
Red-Let go,Let it burn,Already Over
Papa Roach-What do you do?
Pillar-You will lose it all
Köszönöm az együttérzést.Azért kérek szomorú, sírós számokat, hogy tudjak sírni és valahogy kiadni magamból a düht és feszültséget.A könnymirigyeim pedig kiszáradtak a sok sírástól még a nyár elején.(átvitt értelemben)
Nem tudok sírni, egyszerűen csak fáááj és nincs időm sirni mert minde nap 5 órát tanulok suli után+még ha dolgozatot is írunk...
Tudom hogy össze-vissza fogalmaztam, de fáradt vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!