Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagyok ribi? Ha szakítottunk egy számomra nagyon fontos fiúval rá nem sokkal ittunk egy nagyobb csoportban én sírtam a fiú miatt egy másik megvígasztalt
ettol nem vagy r banc, csak ebbe az uj kapcsolatba akarsz menekulni a fajdalom elol. meg mindig jobb, mintha ugy vezetned le a dolgot, hogy fuvel-faval osszefekszel, bar ezzel meg az a gond, hogy megbantod az uj srac erzeseit, es kihasznalod, mert ugyis dobni fogod, mivel nem ot szereted. remelhetoleg hamar rajossz.. egy szakitast meg kell gyaszolni, altalaban kell par honap ahhoz, hogy tullepjunk valakin, akibe beleszerettunk. sokszor par ev is, de az mar nyilvan szelsoseges eset..keress uj impulzusokat, uj kornyezetet, ami segit a felejtesben, de ehhez ido kell. hagyj idot magadnak tovabb lepni, ne akarj rogton fejest ugrani egy uj kapcsolatba, mert te is meg fogod szivni, meg egy uj srac is. szoval nem feltetlen a konnyebb ut a megfelelo.. sot, szerintem meg mindig konnyebb egyedul maganyosnak lenni, mint magannyal teli "kapcsolatban" elni. tapasztalat..:)
19/L
Ha ki is használnád az új srácot, ő is kihasznál téged, hogy érzelmileg labilis vagy, stb.
Annyira mindegy mit csinálsz, egy nagy rakás szarban fetrengtek ami alapból gusztustalan.
Ez olyan mintha egy pszichopata sorozatgyilkos bankot rabolna épp, és azt mondja illetlen volt -e ha nem köszön el az emberektől mikor kimegy a bankból. Mit számít, már úgyis a gödör mélyén van.
nincs ebben semmi
fiatal vagy, élvezd az életet, ez nem ribiség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!