CSGO most a nagykbb rankuaktol kérdeznem hogy Usp-s vagy p2000? (Fontos hogy a nagyobb rankuak mit hasznalnak)
Hello!
Én személy szerint usp-t használok,de az attól függ,hogy hogyan tudsz 1hitelni.Ha jól,akkor egyértelműen az usp-t,de ha nem annyira,akkor p2000,mert abba több a töltény,ami lehetőve teszi,hogy többször próbálkozz,ellentétben az usp-vel.Tehát ha jobban lősz hs-t kevés töltényből,akkor usp,ha nem akkor p2000.
Remélem tudtam segíteni.
23 éves global elit!
Az én csapatomba 3an hasznalunk P2000t, 2 ember USP-t!
Az a 2 embernek van az USP aki a legpontosabban lö, első körben CTben rajtuk van a legnagyobb teher, nekik kell lehozni, de természetesen p2000el is éppen be-becsuszhat egy-egy pisztolykörös ACE, a p2000 a további körökben is jo lehet (nem veszel helyette p250 stb) de az usp a többi körben (ahol már van a terroristáknak kevlarja) lofaszt nemfog érni :) összegezve, elsö körben hatásosabb lehet az usp-s az összes többi kevos körben a p2000 lesz a nyerö! én p2000t használok! remélem segitettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!