Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon bunkóság lenne a barátnőinkre nézve?
Nos a testvéremmel azt gondoltuk hogy a másik barátnőjével töltünk egy estét. Ikrek vagyunk nem is tudnak megkülönböztetni minket csak a ruhaválasztás és a viselkedés.
Nagyon nagy szemétség lenne?
Érdekes, én simán megkülönböztetem az ikerbarátaimat, pedig jó, ha kéthavonta látom őket.
De ti nagyon szeretitek a csajaitokat... pfff. Szánalom.
Ajánlom: Rhoald Dahl: Meghökkentő mesék
Erről szól az egyik vicces kis novella. Jó kis csattanóval a végén.
Na jó, lelövöm a poént: mérget veszel rá, hogy ugyanazt is fogod csinálni az ágyban, mint az ikertestvéred? ;)
Az lenne!
És biztosan észrevennék a különbséget. A hang, a mozdulatok, a viselkedés nem ugyanaz.
Én is simán megkülönböztetem az ikreket, azokat, akik nem is állnak közel hozzám. Akkor a saját páromat csak felismerném. Biztosan nem ugyanúgy viselkedtek egy lány társaságában, nem úgy érintitek meg, nem úgy csókoltok, mint a másik.
" ki akarjátok próbálni ezt a szerepcserét akkor lehetőleg április 1.-én süssétek el ezt a poént. Akkor lehet hogy nem fognak megharagudni."
A francokat nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!