Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csinaljak akk ha a batyam...

Mit csinaljak akk ha a batyam mar annyira felidegesit minden nap h mar megtudnam olni?

Figyelt kérdés
Szinte minden nap keres valami indokot h engem b*sztasson es 1 perc nyugtom sincs tole, de vissza vagni/beszelni nem tudok mert o joval erosebb, mint en.A tesom 18F es 14F vagyok

2016. szept. 23. 18:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű frusztrált, mert vele ugyanezt csinálják a suliban, ott ő a nyomi, se barátnő se semmi és rajtad vezeti le. Gondolom èn. Van külön szobátok? Szüleidnek szóltál?
2016. szept. 23. 18:27
 2/3 A kérdező kommentje:
most epp nincs baratnoje de eddig volt es meg az elott is szekalt ja es nincs kulon szobank es szoltam a szuleimnek de ok se tudnak semmit se tenni ellene (azt mondjak h majd kinovi(kb azota csinalja miota bekerultem az altalanosba))
2016. szept. 27. 17:12
 3/3 anonim válasza:
én nálam dettó ugyan ez van csak az öcsémmel
2020. márc. 7. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!