Mit csináljak vele? Nagyon felidegesít!
Régebben fenn volt a GTA SA játék, majd egyszer ugy gondoltam hogy újra szeretnék vele játszani és a mikor elkezdte betölteni a csík kb a 80%- nál megállt és onnan sehova tovább. Hiába nyomkodtam Ctrl Alt F4 vagy del. teljesen mind1 volt neki mert nem reagált semmire sem csak arra ha kivettem belőle az akkut. Ujra bekapcsoltam és ugyanezt megint eljátszottam vele vagy kétszer, aztán letöröltem a játékot, majd ismét felraktam el is indult, de olyan sz*r volt a grafika hogy az valami hihetetlen, ekkor törlés. Megint fel akartam telepíteni, de hiába mert megint csak egy nagy feketeséget mutat a gép. Már azt a dvd-t sem ismeri fel amiről eddig felrakta a játékot.
Néhányan mondtak valami videókártya hibát meg nem tudom én hogy mit, de nem is érdekel ha ezt megcsinálják rajta garanciába.. Mi baja van????
Más játékoknál is tapasztaltad ezt a problémát?
Eredeti a játék?
( ,,olyan sz*r volt a grafika" beállításokban tudsz rajta javítani ;) )
torrenten töltöttem le de akkor működött sokáig...
ezt hogy csak félig tölt be ezt csak most kezdte el játszani velem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!