Vagytok úgy vele ti is, hogy már nem is meritek megnézni ennek a témának a kérdéseit, mert felidegesít?
Figyelt kérdés
Én sokszor vagyok úgy, hogy inkább el sem olvasom az itt lévő kérdéseket, mert rögtön fel tud húzni ha valaki valami nagy baromságot ír ide az állatokról vagy éppen a sajátjáról. Pl., hogy ezer ft lesz az állatorvos, de sajnálja rá a pénzt és inkább mondjuk meg, hogy vajon megdöglik-e így szerencsétlen állat vagy sem.. Pff.. Szánalom, hogy az ember a saját kutyájától macskájától sajnál dolgokat. Nem mondom, hogy mindenből a legdrágábbat, legjobbat kell,(mert persze sok embernek nem futja rá, ezt meg is értem) de ha a gyerekemet képes vagyok normálisan etetni, meg orvoshoz vinni akkor a kutyát vagy macskát miért nem? Sajnálom nagyon az ilyen gazdák állatait. (Már ha az ilyen embereket egyáltalán lehet annak nevezni) Remélem értitek mire gondoltam. (bár biztos lesz egy két ember aki beszól..)2009. okt. 26. 00:08
1/9 anonim válasza:
Pontosan. Ezt az egy témát hagyom ki mindig, a többit olvasom el csak. És miért? Mert sajnálom a szerencsétlen állatokat.
2/9 A kérdező kommentje:
Vagy pl. most olvastam azt a degus kérdést. Hát el sem hiszem, hogy ilyen emberek vannak..
2009. okt. 26. 00:12
3/9 A kérdező kommentje:
Igen én is emiatt nem szoktam nagyon errefelé nézni, de ezen valahogy most nagyon megakadt a szemem.
2009. okt. 26. 00:13
4/9 anonim válasza:
Igazad van. Az állat is élő lény. Azért mert nem ember, még neki is meg kell adni mindent ami tőlünk telik, és ha úgy látjuk hogy erre nem vagyunk képesek akkor le kell rúluk mondani. Mint ahogy gyereket sem szülünk teljesen reménytelen helyzetbe és úgy hogy azt sem tudjuk mivel kell etetni. De komolyan mondom reménytelen, már sokszor végyok másik országba innen.
5/9 anonim válasza:
Jaj, a degus. Abba én is beleszóltam, hogy remélem, állatvédők is olvassák. Komolyan, kínzás, ami egyes helyeken megy. Első vagyok.
6/9 anonim válasza:
Azt nem értem az ilyen aki sajnálja állatorvosra a pénzt ha arra van szükség..Minek vállalta el?Annyira felelőtlenek a mai emberek leginkább sajnos akisgyerek miatt megveszik a kutyát vagy cicát mert az szeretné de utána nemfoglakoznak vele és ha beteglesz úgyvannak vele ,hogy biztos "öreg" már.Könyörgöm aki nem tudja gondozni vagy nincsrá elég pénze ne vállalja be.Egy új háziállat beszerzésekor nemcsak a fajtát kéne nézni meg aranyosságot+szépséget hanem szerintem a pénztárcát is ,hogy az állatnak jó legyen
7/9 A kérdező kommentje:
Igen teljesen egyetértek veletek, de hát látjuk, hogy sajnos vannak ilyen emberek :(
2009. okt. 26. 00:52
8/9 anonim válasza:
Én el sem szoktam olvasni az állatos kategóriát, mert nagyon szeretem az állatokat s nem szeretem tudni hogy valaki rosszul bánik vele, vagy azt látni, hogy írják h meghalt, mert ettől rossz kedvm lesz. Ezt a kérdést is csak véleltenül vettem észre
9/9 anonim válasza:
Én bele szoktam olvasni, aztán a kérdező stílusából általában le is lehet szűrni, hogy van-e értelme segíteni próbálni, vagy feleslegesen erőlködnék. Viszont, annyiból talán megéri beírni, hogy ha nem is a kérdező, de valaki más, aki elolvassa megjegyzi és tanul belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!