Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létrejöhet egy kapcsokat 14 éves lány és 22 éves srac kozott?
Figyelt kérdés
2017. aug. 23. 13:36
11/16 anonim válasza:
Ha érett lennél, nem érdekelne idegenek véleménye gyakorin.
12/16 anonim válasza:
11nel a pont.
14 vagy. Gyerek. Tini.
22 éves srác, korilag felnőtt.
Van azért szakadék a kettő között.
De a 11es mondta jól, ha érett lennel, nem a mi választunk számítana, h mi mit gondolunk
13/16 anonim válasza:
"én is érett vagyok"
Na igen. Ezt minden tini elmondhatja magáról, és ki van akadva, ha megkérdőjelezik. Pont ez mutatja, hogy nem érett.
14/16 anonim válasza:
Ez pedofília. A srác keressen érettebb lányt magának, a leányzó pedig várjon még! A szexszel mindenképpen.
15/16 petbalogh válasza:
én 26 voltam a lány 15. most 41 vagyok, a lány 30. 2 gyerek. tökéletes kapcsolat. szóval akár szép vége is lehet, sőt ez a kor különbség a legegészségesebb és legnagyobb az esélye az élethosszig tartó kapcsolatnak..
16/16 anonim válasza:
A szüzességedet félted?
JUST LOSE IT! AAAAA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!