Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éves férfi és 25 éves lány között létrejöhet komoly kapcsolat?
Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye róla?2017. aug. 11. 21:52
1/12 anonim válasza:
Apa-lanya kapcsolat persze. De ha beteg allat mindketto akkor barmi lehet.
2/12 anonim válasza:
Esetleg isősek klubja tag - ápoló nő kapcsolat?
Vagy kapuzárási pánikos - gerontofíliás kapcsolat.
Más nem nagyon:'D
3/12 anonim válasza:
Háát.. egy 35 éves nő és 60 éves férfi között előbb el tudom hinni, hogy egy komoly, őszinte kapcsolatban élnek, amiben egyenrangú félként vannak jelen.
Egy 25 éves lány szerintem még túl ifjú, vagy a pasi használja ki, manipulálja, vagy benne is vannak hátsó szándékok, hogy leáll egy 50-es úrral.. Valahogy kevésbé tudom elképzelni, hogy igazán szellemi partnerek tudnának lenni egymásnak.
4/12 anonim válasza:
Persze.
Minden lehetséges, rohadt nagy ez a világ. Biztos van legalább egyetlen egy 50éves fószer, aki nem azért van a 25 éves csajjal mert friss husi.
Te életed, a te döntésed.
6/12 anonim válasza:
Még mindig a masszőr csávóra pályázol? :D
8/12 anonim válasza:
Szerintem 60 éves férfi és 14 éves csaj között is létre jöhet komoly kapcsolat.
9/12 anonim válasza:
Az apa-lánya kapcsolat elég komoly, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!