Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha komoly kapcsolat a cél hanyadik randi után célszerű szexel bepróbálkozni?
Tehát mikor érdemes a következő találkozót saját magamhoz este szervezni?
Egyébként fiatal (de nagykorú) és még szűz lányról van szó.
Ha szűz lányról van szó, akkor célszerű a szexről először beszélgetni és csak utána a tettek mezejére menni.
Kár, hogy ezt eddig nem tudtad.
Beszélni kell, hogy mit hogyan csinálnak, védekezés..stb.
Egyébként pedig ez nem x. találkozó függvénye, hanem a kapcsolat MINŐSÉGÉTŐL függ!!!!!!!!!!!!!
Én a szüzességem is simán odaadtam a második randin. Nekem ez sosem volt érték, így nyilván nem is húztam sokáig. Abból is tartós kapcsolat lett, meg abból is, amikor a nyolcadik randin kerültünk ágyba. Totál nem ettől függ.
Viszont mielőtt ilyesmivel próbálkozol, tényleg érdemes elbeszélgetni erről vele- nem nyomulósan, de azért mégis, tudd mi merre hány méter. Ahogy ő is. Nem biztos, hogy készen áll rá, adj lehetőséget neki, hogy ezt közölhesse veled, ne te találd ki helyette, mikor szeretné. Nem mindenki kezeli olyan lazán a kérdést, mint én.
Ahányadikon késztetést éreztek rá mind a ketten. Nincs erre általános recept.
30/f
"3-as te bizony egy vadorzó vagy fiam"
Inkább egy valószínűleg szűz tizenéves hülyegyerek aki hallotta ezt a baromságot valahol és úgy érezte, hogy hatalmas sikere lesz annak ha ezt ide beírja... :D Full baromság az egész. Harmadik randis szabály, az van neked ki vagy már te istenem... :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!