Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány egy 21 éves pasival?
Ez már elég nagy korkülönbség. Ha szerelmesek (tényleg) akkor legyenek boldogok, de nekem soknak tűnik.
14L
A tiniknél már 2-3 év korkülönbség is elég meghatározó tud lenni. Tapasztalat. A 21 éves egy 13 éveshez már túlmegy a határon, jó messze. Már csak az is baj, hogy büntetendő. De ez meg jól tudod, hogy nem minden... Próbálj ismerkedni a korosztalyoddal inkább! 13-14 évesekkel. Az idősebbek mindig jobbak, mert erettebbek, de ezen mar te is láthatod, hogy nagyon sok lenne. 1-2, max 3 év korkülönbség sztem rendben van.
A továbbiakban légy elovigyazatos, ne dőlj be az ilyeneknek! Egyrészt sokkal érettebb nálad, másrészt pedig nagyon valószínű, hogy csak szexre kellesz neki.
Az elottem levok mar jol leirtak,hogy miert ne.
Ha idosebb lenne a lany 5-7evvel,akkor nem lenne gond ez a korkulonbseg,de igy..
Nalam is probalkoztak be idosebb pasik 13-4eves koromban. Volt akinel meg el is gondolkodtam,hogy engedek neki,de ma mar nagyon orulok,hogy nem tettem meg.
Hiaba voltam mindig is erettebb a korombelieknel,azert 13evesen meg ne ezen jarjon az esze..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!