Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most összejövök egy csúnya pasival azt később megbánom? Vagy nem fognak a pasik lebecsülni, hogy nekem "ez a szintem"?
Szóval van egy srác aki udvarolgat,már szerintem nem sok hiányzik, hogy randira hívjon..De olyan csúnyácska,ezen változtatni nem lehet mert nem a stílussal/hajjal van baj.
Eddig két sráccal jártam ők mind ketten olyan waohk voltak..
Szerintetek nem fogják azt mondani később a pasik,hogy nekem ez a szintem?
Köszönöm 16/L
Kedves utolsó! Külön KÖSZÖNÖM neked ,hogy legalább te nem akarod erőltetni halálomat!
Arról van szó,hogy csak a barátnőm tud róla,hogy udvarolgat.Egy suliba járunk mind a hárman.Én őszintén elmondtam a barátnőmnek hogy bejön nekem ez a srác,majd kiröhögött és a fejemhez vágta,hogy "majd leshetek ha később azzal fog mindenki cukkolni hogy vele jártam"ennyi volt a lényege,meg hogy ha majd megtudják a pasik hogy ő az exem majd hagyják az egészet és lebecsülnek..
Kedves kérdező!
Akkor változtatnék a válaszomon! (5-ös vagyok)
Szóval, akkor nem a te halálodat, hanem a barátnőd halálát kívánjuk!
Neked meg csak annyit mondanék, hogy ne gyere össze valakivel ha a barátnőd válaszát átgondolva (vagy akár saját magadtól gondolva) már azelőtt hogy lehetne valami, azon gondolkodsz hogy mi lenne ha szakítanátok.
Olyannal járj akivel a kapcsolaton gondolkodsz és nem a szakítás utánra...A barátnődet meg inkább felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!