Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha most összejövök egy csúnya...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most összejövök egy csúnya pasival azt később megbánom? Vagy nem fognak a pasik lebecsülni, hogy nekem "ez a szintem"?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác aki udvarolgat,már szerintem nem sok hiányzik, hogy randira hívjon..De olyan csúnyácska,ezen változtatni nem lehet mert nem a stílussal/hajjal van baj.

Eddig két sráccal jártam ők mind ketten olyan waohk voltak..

Szerintetek nem fogják azt mondani később a pasik,hogy nekem ez a szintem?

Köszönöm 16/L

2017. júl. 25. 13:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Gratulálok, ha ez alapján jösz össze valakivel. Már meg sem érdemel téged...
2017. júl. 25. 13:42
 2/12 StayAwake...Forever ***** válasza:
81%
Na hogy roh@dnál meg.:) szánalmas pics@
2017. júl. 25. 13:43
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó,hogy külső alapján ítélek..Benne is és a volt pasijaimban is a belső fogott meg.Ezt a kérdést azért tettem fel,mert a legjobb barátnőm!! kiröhögött,hogy vele?! Pedig nekem amúgy bejön
2017. júl. 25. 13:47
 4/12 StayAwake...Forever ***** válasza:
42%
Miért vagy még életben istenem, föld alatt a helyed.:(
2017. júl. 25. 13:55
 5/12 anonim ***** válasza:
4%
Uramistenmiafasz.... Halj meg kérlek...jobb így mindenkinek...sajnálom a srácot...
2017. júl. 25. 14:38
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
Szánalmas. Csatlakozom az előzőekhez. Ráadásként az önteltséged, hogy ennek elterjed a híre: ki a f@*t érdekel a későbbiekben, h kivel voltál korábban? Megjelenik a bulvársajtóban? H...lye...
2017. júl. 25. 14:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
De ha bejön akkor hogy lehet ronda?
2017. júl. 25. 15:49
 8/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Külön KÖSZÖNÖM neked ,hogy legalább te nem akarod erőltetni halálomat!

Arról van szó,hogy csak a barátnőm tud róla,hogy udvarolgat.Egy suliba járunk mind a hárman.Én őszintén elmondtam a barátnőmnek hogy bejön nekem ez a srác,majd kiröhögött és a fejemhez vágta,hogy "majd leshetek ha később azzal fog mindenki cukkolni hogy vele jártam"ennyi volt a lényege,meg hogy ha majd megtudják a pasik hogy ő az exem majd hagyják az egészet és lebecsülnek..

2017. júl. 25. 16:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Akkor változtatnék a válaszomon! (5-ös vagyok)

Szóval, akkor nem a te halálodat, hanem a barátnőd halálát kívánjuk!

Neked meg csak annyit mondanék, hogy ne gyere össze valakivel ha a barátnőd válaszát átgondolva (vagy akár saját magadtól gondolva) már azelőtt hogy lehetne valami, azon gondolkodsz hogy mi lenne ha szakítanátok.

Olyannal járj akivel a kapcsolaton gondolkodsz és nem a szakítás utánra...A barátnődet meg inkább felejtsd el.

2017. júl. 25. 17:11
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. júl. 25. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!