Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom a párom de mellette csúnyának érzem magam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyok együtt a barátommal úgy érzem ő az igazi az előző páromnáp tudtam hogy nem lesz jövője a kapcsolatnak de most igen. Ő és én is a tipikus figyelem középpontjába lévő ember ezt ő se és én se használjuk egymás ellen. Ő viszont kitartóan eddz és kiemelkedően jó bizonyos dolgokban szinte mindenben, én viszont semmiben és míg ő úgy néz ki mint egy adonisz én közel sem vagyok túl szép. Magabiztos ember vagyok de egyre inkább nem és ez azért van mert én nem érzem úgy hogy jó lennék a párom mellé. Mit tehetetnék?2017. jún. 5. 17:28
1/4 anonim válasza:
Fejleszd magad,fizikailag s szellemileg. Akár meg is kérheted hogy segítsen,eggyütt edzhettek meg stb. ez még a kapcsolatotokra is jó hatással lehet.
2/4 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm a segítséget. :)
2017. jún. 5. 17:34
3/4 anonim válasza:
Ugyan. Ezt felejtsd el! Gondolj bele! Ha egy szerencsétlen nulla lennél biztosan nem jött volna össze veled.mellesleg kétlen hogy problemaja lenne azzal hogy egyes dolgokban nem vagy jó. Hidd el! A belsődért szeret és nem azért hogy mondjuk tudsz e főzni. Ne szomorkodj hulyeségek miatt. És ne agyalj. Örülj hogy van valakid aki szeret!
4/4 anonim válasza:
Lehet te az a tipikus lany/no vagy me akiket ismerek koztuk van egy nagyon jo lany a legjobb baratom es leertekeli magat es nem hiszi el, lehet hogy te is csak leertekeled magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!