A barátnőm sokkal szebb nálam = ( mellette csúnyának érzem magam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
pedig szerintem nem vagyok csúnya,de ő nagyon szép. tényleg olyan tökéletes,mellette tök nyomoréknak nézek ki. mindenki akar vele barátkozni,velem meg senki se =( szerintetek mit tegyek,hogy ne érezzem csúnyának magam mellette? (csak normális válaszokat írjatok! köszi)2010. dec. 6. 20:17
1/7 anonim válasza:
Először is mit értesz a csúfság alatt? Ok kell rá, hogy mitől érzed magad annak.
2/7 anonim válasza:
ez fejben dől el , amíg nem hiszed el hogy vagy te is olyan szép (vagy szebb , ki tudja) addig nem is fogsz máshogy érezni
ha kicsit pozitívabban látnád , az meglátszódna kívülről is szerintem
4/7 anonim válasza:
legyél vicces, kedves (vagy picit még bunkó is lehetsz akár), és ne a külsőddel próbálj barátkozni... Pl én is úgy vagyok, h alapból sem vok szép, nem hogy még egy gyönyörű bnőm mellett, mégis ugyanannyira bírnak (remélemXD) szóval azért nem olyan durva, meg pasit is biztos találsz majd, lehet h neki te jobban tetszel majd mint a bnőd :D
5/7 haggyámán válasza:
Én már egyszer el.., szóval ne rágódj ezen : D
Nem hiába van veled.
6/7 anonim válasza:
08:47 -nek van igaza.
Veled van tehát, nem zavarja, hogy hogyan nézel ki, és így szeret. Ha mindig szóba hozod és ezen rágódsz, akkor egy idő után megunja. Ha valami miatt szóba jön, csak viccesen szólj hozzá a témához, ne látszódjon rajtad, hogy zavar. Szóval ne b@zd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!