Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Van a barátnőm, a kiért minden fiú odavan. ÉS én csúnyának érzem magam mellette, én csak egy sz*rdarab vagyok.
Szia!:) én 17 éves leszek a nyáron, lány vagyok.
Elmondom a saját példámat.:)
Nekem az egyik legjobb barátnőm nem azt mondanám, hogy a legszebb, hanem van egy nagyon erős nőies kisugárzása(nem plázacica, hanem ilyen igazi női kisugárzás, büszke).
A mostani párom, még mielőtt összejöttünk volna becsatlakozott a baráti társaságunkba. Én a kezdetektől féltékeny voltam a legjobb barátnőmre, mert úgy éreztem, hogy a barátomnak tetszik, engem meg észre se vesz...Egyszer egy körben álltunk, és amint megjött a legjobb barátnőm, a barátom végig nézte őt....ezt megis jegyeztem másnak, más is látta....
A titkát is a legjobb barátnőmnek mondta el, nekem meg kikellett szednem belőle....és mégis sikerült megfognom Őt..:)
És most már 8 hónapja alkotunk egy párt. Vissza is kérdeztem, hogy neki anno tetszett-e a legjobb barátnőm? A válasza az volt, hogy nem, csak a haja tetszett neki nagyon, de visszagondolva néha tényleg félreérthető volt.:)
Ezért mondom azt, hogy SOSE lehet tudni.
Nem hitegetlek, és nem is csüggesztelek el, csak azt mondom, hogy amíg nem járnak, addig a fiú érzéseit szerintem nem lehet tudni, legalábbis a saját esetemből arra következtettem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!