Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a srácok és lányok akik csúnyának érzik magukat, miért gondoják úgy, hogy auto. Soha nem lesz senkijük?
aki nem csúnya, de csúnyának tartja magát, az nem teljesen normális, sajnos én is ilyen vagyok, mert jóképű vagyok, de gyerekkoromban sose mondták nekem, sőt, inkább szerénységre neveltek, ebből aztán gátlásosság lett
aki csúnya, de szépnek tartja magát, annak nagy az egója, nincsenek gátlásaik, sok ilyen csúnya pasi van, akiknek jó nő sétál az oldalukon
aki csúnya, és tudja magáról, hogy csúnya, az meg joggal és okkal gátlásos, reális az önértékelése
amúgy sok múlik a fellépésen, a határozottságon, a pénzen és azon, hogy megfelelő lányhoz menjünk oda
4. vagyok
eddig a lányok mondták, hogy jóképű vagyok, de a családomban sose erősítették az önbizalmamat
ma már tudom, hogy amiatt vagyok gátlásos
van ismerősöm, aki ocsmány, de gyerekkorában folyton dicsérték, el is hitte, most akkora az egoja, hogy sinkeres a nőknél, pedig kopasz, nagy az orra és rossza a fogai és görbék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!