Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ha mar nem erzem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha mar nem erzem boldognak magam mellette?

Figyelt kérdés
Feleve mar hogy egyuttvagyunk es ugyerzem hogy nem vagyok mar boldog, csak megszokasbol vagyok vele, de megis ha nem vagyunk egyutt hianyzik egy kicsit...de megis bennemvan hogy szeretnek uj emberekkel megismerkedni, valami valtozast akarok hozni az eletembe
2016. jún. 28. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:
se vele, sem nélküle. x@rr dolog!
2016. jún. 28. 11:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy, boldog és ha nem vagytok együtt hiányzik egy KICSIT... Szerintem ez egyértelmű, zárd le.
2016. jún. 28. 12:52
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

Magadnak kell boldoggá tenned magad. Nem másoktól elvárni, hogy helyetted megtegyék.

Csináljátok olyat, ami boldoggá tesz. De azt csak te tudhatod mi az. Ha ebben nem partner a másik, keress mást.

2016. jún. 28. 13:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Vége ennek a kapcsolatnak.
2016. jún. 28. 14:47
 5/6 anonim ***** válasza:
#3: Úgy látszik van, aki magától nem tud boldogulni és csak másra van hagyatkozva, mert nincsenek vágyai.
2016. jún. 28. 15:37
 6/6 anonim válasza:
Lehet csak melyponton vagytok az en kapcsolatomba is volt ilyen ezt ereztem de kesobb ujra fellangolt es azota is egyutt vagyunk pedig ennek mar egy eve mindent helyre lehet hozni tudnal melette boldog lenni ujra mint regen csak a modjat kell megtalalni mi az ami ujra inspiralna
2016. jún. 30. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!