Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel pár éve vagyunk csak kapcsolatban viszont én nagyon nem érzem magam mellette boldognak, ha szakítanánk ő teljesen magába zuhanna mert csak én vagyok neki (kevés barát rossz családi háttér), mit tegyek hogy boldog lehessek mellette?
boldog kapcsolatért folyamatosan tenni kell, nem csak az elején... mindenhol ezt mondják. pl. elkezdeni megint udvarolni, együtt tervezni, szórakozni, pihenni, bókolni a másiknak, vagy eljárni valamilyen hobbykörbe, amit mindketten szerettek. Ha tennél több jót a másik iránt, kifejezed a szeretetet, úgy hogy a receptorai felfoják, akkor biztos hálás lesz, a hála meg örömöt indukál benne is, és benned is.
Bocsi, ha nem erre értetted a kérdést... amúgy ez csak egy gondolat, valójában nem volt szerencsém h bárkitől megkapjam a vágyott figyelmet, törődést, több mint pár hétig.
Ha nem akarod összetörni érzelmileg ,az már jó pont.
viszont ,ha te is megszeretnéd lelni a boldogságodat mellette ,gondolj vissza az "első" szeretetre és abból táplálkozz!
merd bátran megbeszélni vele mi az ami hiányzik az életedben ,mert ha pozitívan reagál a az iránta tanúsított viselkedésedre ,akkor ő is keresni fogja ,miként járhatna a kedvedben ,hogy hasonló módon boldog lehess vele!
Nehéz ügy ez, voltam hasonló cipőben. Mást nem tehetsz mint, hogy finoman előadod neki a problémáidat, aztán meghallgatod neki mi erről a véleménye. Ezután vagy megpróbáljátok megoldani vagy külön válnak útjaitok.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!