Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PLS Help Me! Mit tegyek? Sűrgős lenne :X (TÖBBI LENT)
pasim=a szerelmem
barátom=barátilag a barátom (csak h ne legyen érthetetlen a szöveg :X )
Van egy pasim, akivel pár napja jöttem össze...minden jól ment, szerettük egymást....van egy nagyon jó (fiú) barátom, akivel sokat beszélgetek, és neki a legjobb barátja a pasim. Beszélgettünk meg minden, és egyszer csak mondta h vigyázzak mert a pasimat csak a szex érdekli...először értetlenül néztem rá, aztán megkérdeztem h mivaan?! És azután hosszasan elbeszélgettünk...benne sosem csalódtam, bármi bajom volt mindig mellém állt, vígasztalt, segített...és ami a lényeg: sosem hazudott nekem...
A pasimnak előttem még volt egy csaja (több is volt, de most csak egyről beszélek) és vele elég sokat járt, és még rég (vagyis akkor) elmondta nekem h a régi csajával elhatározták h valamelyik nap lefeküsznek...hát nekem akkor még semmi közöm nem volt hozzá, nem szóltam semmit :X ...aztán egy hónap múlva megtudtam h szakítottak.
És tegnap mikor beszélgettem a barátommal, ez is szóba jött, és mondta, h az a csaj nem is egyezett bele a dologba (vagyis h lefeküdjenek) és ezért szakított vele...szóval hazudott...aztán még arról is beszélt h inkább szakítanom kéne a pasimmal mert mondta neki h csak szexelni akar velem és h csak kihasználni akar...hát mikor ezt meghallottam én is úgy éreztem h szakítanom kell vele...De a barátom mondta h nehogy visszamondjam ezeket neki, sőt senkinek se mondjam el h elmondta nekem...amugy a pasim 2x is hazudott nekem de most nem írom le mert tul hosszas lenne :|
Ma beszéltem a pasimmal és szóba hoztam, azt h hazudott nekem (de csak ennyit, azt amit a barátom mondott azt nem) és h beszéltem a régi csajával és az is azt mondta h az nem igaz h ő beleegyezett a lefekvésbe :X és h ezért szakított vele....hát ő egyértelműen letagadta ezeket, azt mondta h az a csaj nagyon hülye...mondta h ő nem használ ki és hogy szeret meg ilyenek....komolyan már nem is tudom h mit higgyek... :(((
Az egyszer biztos h a barátom nem hazudik nekem....és ő jobban ismeri a pasim mint én...inkább neki hiszek mint a pasimnak......
Azért írtam ki a kérdésem, h megkérdezzem, ti hogy döntenétek?
És h nem tudnátok tippeket adni, hogy mit mondjak a pasimnak h szakitsak vele, de ugy h még barátok maradjunk és h a barátomat se áruljam el....?
Szerintetek is hazudik a pasim?
PLS segítsetek!!!! :'( :X >_< :((((
Najó ott elvesztettem a fonalat,hogy "pasim=a szerelmem
barátom=barátilag a barátom" ... Mii??
Ez túl hosszú, túl késő van, én túl fáradt vagyok és túlságosan influenzás, hogy felfogjam mi is a problémád.
Sorry.
azt csak azért írtam,hogy ne legyen érthetelen a szöveg,mert ezeket a szavakat sokat irtam le
aval csak annyit akartam mondani h amikor azt irom h a "barátom" , akkor nem a pasimra gondolok....
ne akarj úgy szakítani, hogy barátok maradtok.. mi ez a pacifista maszlag ami folyton ömlik a gyökér lányokból?
mért kell feltétlen barátnak maradni az exekkel?
komolyan ezen kiakadok.....
amúgy a barátod nem hazudna az állításod szerint, tehát a döntés rajtad áll.
hagyod-e magad kihasználni vagy sem... hiszel-e a barátodnak vagy sem.
ráadásul.. miért hazudna a barátod ilyen téren?
az meg, hogy a barátod és a pasid legjobb barátai egymásnak ezt nem hiszem el..:))
a tesó kódex tiltja azt, hogy így alátegyünk a másiknak..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!