Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácsokat légyszíwess sürgős....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Makk Dorina kérdése:

Tanácsokat légyszíwess sürgős. (A többi lent) Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik azóta tetszik amióta idejött abba a suliba amibe én (2 éve)járok. Próbáltam elfelejtenii de nem mentt... Többször megmondtam nekii h tetszik de mindig vmiért összevesztünk és most nagyon jóba vagyunk.. Ja és a srác sziweket ír meg pirulós fejeket és facebookra olyat ir ki h szép vaagyok meg hogy kedvel ...De van egy nagy bökkenő egy lányba szerelmes nagyon (rokonom) (de nagyonn haragszom a lányra mertt mindig arra a srácra mászik rá aki éppen nekem tetszik,,)(Normális ez a csaj????).Tanácsokat szeretnékk.. kérnii hogy mit csináljak?????
2011. dec. 27. 16:57
 1/7 A kérdező kommentje:
ŐŐŐ a kérdés az hogy hogy tudnám azt elérni h a srác szeressen..?
2011. dec. 27. 16:58
 2/7 anonim ***** válasza:

mondjuk kevesebbszer csinálsz hülyét magadból elfelejted ezt az idióta "W"-zést és megmutatod hogy tudsz komoly is lenni nem ilyen viháncolós p*csa...

nem g*cizésképp mondom de télleg jo lenne ha változtatnál ahogy leirtad én a pasi helyébe hamarab kennék le két frászt neked mint hogy összejöjjek veled...

20/F

2011. dec. 27. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Tanuld meg a saját anyanyelvedet, kis pitsa...
2011. dec. 27. 17:12
 4/7 A kérdező kommentje:

ŐŐŐŐ... 1) Normális wálaszokat kértem

2) Tini wagyok enyyíí

3)Nem is ismersz ugy h nem kéne le p*csázni..

4) ismerem az anyanyelwem és tudom is..

2011. dec. 27. 17:22
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
látom...
2011. dec. 27. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy nem tudod elérni ha ő ezt magától nem szeret beléd b*aszhatod. Az, hogy a rokonodnak meg ugyanazok a pasik tetszenek mint neked, hát Istenem...szegény te.

És valóban egy kis p*csa vagy az írásod egyszerűen idegesítő és gyomorforgató most ez a divat? Tanulj már meg rendesen írni könyörgöm egyszerűen szánalmas ez a w-zés és a két ii az i-betűs szavak végén ennél már csak a két ee-vel csicsázhatnád jobban.

Bár ha 10 évesnek akarsz tűnni, akkor nyugodtan, bár én a helyedben inkább arra törekednék, hogy komolyan vegyenek, nem csak egy kislánynak nézzenek akivel jó "játszani"

2011. dec. 27. 17:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Gáz vagy ki****ott w-iddel. Nőjél fel, és ne nyavalyogj. Béke
2015. jan. 1. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!