Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsokat légyszíwess sürgős. (A többi lent) Mit tegyek?
mondjuk kevesebbszer csinálsz hülyét magadból elfelejted ezt az idióta "W"-zést és megmutatod hogy tudsz komoly is lenni nem ilyen viháncolós p*csa...
nem g*cizésképp mondom de télleg jo lenne ha változtatnál ahogy leirtad én a pasi helyébe hamarab kennék le két frászt neked mint hogy összejöjjek veled...
20/F
ŐŐŐŐ... 1) Normális wálaszokat kértem
2) Tini wagyok enyyíí
3)Nem is ismersz ugy h nem kéne le p*csázni..
4) ismerem az anyanyelwem és tudom is..
Sehogy nem tudod elérni ha ő ezt magától nem szeret beléd b*aszhatod. Az, hogy a rokonodnak meg ugyanazok a pasik tetszenek mint neked, hát Istenem...szegény te.
És valóban egy kis p*csa vagy az írásod egyszerűen idegesítő és gyomorforgató most ez a divat? Tanulj már meg rendesen írni könyörgöm egyszerűen szánalmas ez a w-zés és a két ii az i-betűs szavak végén ennél már csak a két ee-vel csicsázhatnád jobban.
Bár ha 10 évesnek akarsz tűnni, akkor nyugodtan, bár én a helyedben inkább arra törekednék, hogy komolyan vegyenek, nem csak egy kislánynak nézzenek akivel jó "játszani"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!