Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgős tanácsra lenne szükségem, mert van egy adott srác akit nem tudok hova tenni. Érez valamit? Vagy csak Játszik? Többi lent.
Figyelt kérdés
Tehát, én egy 15 éves lány vagyok, pár hónapja, egy szórakozóhelyen (nem kell ítélkezni a 18 éves nővéremmel járok oda) megismertem egy srácot, sokszor hív táncolni, néha valami alkoholra (amit természetesen koromnál fogva, nem fogadok el) gyakran beszélgetünk, ölelget stb. De vannak olyan hétvégék, amikor egyáltalán nem vesz rólam tudomást, bár ez ritkább. A gond csak annyi, hogy Ő 23 éves.. Ettől függetlenül, egyszer megpróbált megcsókolni. Szerintetek lehet esélyem?2014. febr. 25. 18:40
1/7 anonim válasza:
nemhogy,nálam,probálkoznál,teis,a,külsőre,mész,te,
kiss,buta,fruska
2/7 anonim válasza:
Na most jönnek majd azzal "hogy csak kihasznál,túl idős hozzád,csak b*szni akar stb." Ne foglalkozz velük,szerintem próbálj közelebb kerülni a sráchoz,esetleg keresd meg facebookon,beszélgess vele sokat.Egy próbát megér!;) Ha tényleg komolyan gondolja,és nem csak szexre kellesz neki,akkor jobban is jársz,mint egy korodbelivl.Sok sikert! :)
3/7 anonim válasza:
A szerelemben a kor nem számít!! Én drukkolok! :)
4/7 A kérdező kommentje:
Facebookon már ismerősök vagyunk, de összesen egyszer "beszélgettünk" én írtam neki, hogy aznap este, jön-e arra a szórakozóhelyre. Ennyi volt. Egyébként nem nagyon hasznája a közösségi oldalakat. Hetente 1-2x látom online. Csak, nem tudom, hogy léphetnék, bármit is felé. Ami elég egyértelmű lenne.
2014. febr. 25. 18:50
5/7 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle legközelebb megint,hogy mikor megy,és ott beszélj vele..:) mosolyogj rá sokat,ilyenek..ha nem esik le neki a dolog..akkor hagyd.
6/7 anonim válasza:
de irigy vagyok!! olyan régen voltam már én is szerelmes :(
7/7 A kérdező kommentje:
Mindig mosolygok rá, (akaratlanul is :D) és egy ilyen buli közbe, kb félórát szoktunk beszélgetni (jobb esetben) bár, van amikor nem lehet, mert nagyon ittas. (szerencsére, ez ritka)
Utolsó válaszoló, te pedig ne legyél irigy :) nem jó dolog ez, főleg így nem..
2014. febr. 25. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!