Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lécci sűrgős ( többi lent)?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lécci sűrgős ( többi lent)?

Figyelt kérdés
Ma a odaszerettem volna menni a barátomhoz de ő elküldött mert épp valami "fontos dologról" beszélt a barátjával, el is mentem és utána meg én beszélgettem vele a kapcsolatunkról és odajött a barátja és elhívta, hogy az sokkal fontosabb amit ő akar neki mondani, és otthagyott erre én megsértődtem rá és nem mentem oda hozzá és ő sem jött utánam úgyhogy hazamentem. Mit csináljak holnap továbbra se mennyek oda és megvárjam még ő oda jön???
2012. ápr. 16. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Gyerekkorban van ilyen, de ha mondjuk 16 fölött vagytok akkor szerintem várd meg amíg bocsánatot kér. Ha alatta... Hát :) akkor ez egy szar helyzet.
2012. ápr. 16. 17:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Én 14 ő 15.
2012. ápr. 16. 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Fiatalok vagytok még, hogy járjatok. Semmi értelme.
2012. ápr. 16. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Háát igen, ez egy necces életkor :) A barátod nem valami érett még, ezért nem értékel téged kellőképp szerintem. De nem ismerem, lehet hogy tök jó arc meg, de külső szemlélőnek ez jön le.
2012. ápr. 16. 17:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi xd de a kérdésre válaszoljatok am. az 1.-nek köszönöm.
2012. ápr. 16. 17:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Az is én voltam :) meg az előtted szóló is.
2012. ápr. 16. 17:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Léccí még pár választ :(((((((((((
2012. ápr. 16. 17:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba a szerelemnél semmi se lehet fontosabb ;)
2012. ápr. 16. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!