Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell csókólozni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell csókólozni? Sürgös tippekett lécci! Hogyan? Hogyan? Hogyan?

Figyelt kérdés
Ez lesz életem első csókja és félek hogy csődöt mondok mert tapasztaltal állok szembe.
2009. dec. 11. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
3dolog kell hosszá.száj,elszántság és szenvedély...ennyi.amugy ne félj ettöl ráérzel az ízére ha otvagy,csak ne stresszelj és a fogaiddal vigyázz,kellemetlen ha összekoccannak.De szívogathatod az ajkát,vagy picit ráharaphatsz,a nyelved is bedughatod,de a nyálelvezetésre vigyázz,csak lazán.Drukkolok.Pusz 17/L
2009. dec. 11. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

Nekem detto ugyanez vt..olyan szar vt az első csókom h az vicc mert nemtudtam mit csinálni énis feltettem azt a kérdést de csak lehurrogást kaptam..:s

Írok most neked vmi kis okosat tapasztalatból..:D

A lényeg h nem legyél túl ideges...ha úgy jön a lehetőség nyisd ki a szádat ne kis résnyire de neis nagyra...ne ijedj meg ha a srác nyelve "átvándorol" a szádba..:] a nyelved forgasd az ő nyelve körül lassan(de ne unottan érezze rajtad h neked is jo)ha gyorsan csinálod az nem a legjobb érzés olyan mintha fel akarnád falni..:s figyelj arra h ne legyél túl nyálas ilyenkor nyugodtan becsukod kicsit a szádat nyelsz kinyitod és mehet tovább:D mivel ez az első engedd h vezessen téged lazulj el mert úgy mind kettőtöknek jó és élvezd!(:

Remélem segítettem valamennyit..^^

16/L

2009. dec. 11. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Először adj pár pici puszit, úgy, hogy vagy a felső vagy az alsó ajkát óvatosan bekapod és szivogatod, aztán úgy hogy a fogaitok ne érjenek össze megpróbálhatod a nyelved szép óvatosan körbevinni a nyelve körül. Igazából leírni elég nehéz, de ráérzel, az biztos. Ha tapasztalt az kifejezetten előny lesz, legalább nem harap a nyelvedbe.
2009. dec. 11. 21:18
 4/6 anonim ***** válasza:
92%

lehet h nekem meg holnap lesz randim 17/f első csók is jólenne, tapasztaltabb a lány, jólenne indításnak az hogy :

elmult már a télapó de póstán feladta az ajándékod ami 3 puszi és ezzel elindítani az érzéki témát?:D, am én is félek az első csóktól, izgulok mint valami kis ovis a karácsonyfa alatt 24-én;) h értlemeset is hozzászoljak hagyd h ő vezessen ha már tapasztaltabb a többi jön ahogy a tapasztaltak mondják bár ez ot dől el, én várom már ... kiváncsi vagyok milyen érzés, tuti jó ha érze(l/k) vmit iránta:)

2009. dec. 11. 21:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszih a komikat nagyon sokat segitettek :) + pont mindengyiknek:D
2009. dec. 11. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha segít , gondolj a csók közben arra , hogy milyen helyes a srááác : ) és légy gyengéd inkább mint vad :):)
2009. dec. 24. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!