Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókólozni? Sürgös tippekett lécci! Hogyan? Hogyan? Hogyan?
Nekem detto ugyanez vt..olyan szar vt az első csókom h az vicc mert nemtudtam mit csinálni énis feltettem azt a kérdést de csak lehurrogást kaptam..:s
Írok most neked vmi kis okosat tapasztalatból..:D
A lényeg h nem legyél túl ideges...ha úgy jön a lehetőség nyisd ki a szádat ne kis résnyire de neis nagyra...ne ijedj meg ha a srác nyelve "átvándorol" a szádba..:] a nyelved forgasd az ő nyelve körül lassan(de ne unottan érezze rajtad h neked is jo)ha gyorsan csinálod az nem a legjobb érzés olyan mintha fel akarnád falni..:s figyelj arra h ne legyél túl nyálas ilyenkor nyugodtan becsukod kicsit a szádat nyelsz kinyitod és mehet tovább:D mivel ez az első engedd h vezessen téged lazulj el mert úgy mind kettőtöknek jó és élvezd!(:
Remélem segítettem valamennyit..^^
16/L
lehet h nekem meg holnap lesz randim 17/f első csók is jólenne, tapasztaltabb a lány, jólenne indításnak az hogy :
elmult már a télapó de póstán feladta az ajándékod ami 3 puszi és ezzel elindítani az érzéki témát?:D, am én is félek az első csóktól, izgulok mint valami kis ovis a karácsonyfa alatt 24-én;) h értlemeset is hozzászoljak hagyd h ő vezessen ha már tapasztaltabb a többi jön ahogy a tapasztaltak mondják bár ez ot dől el, én várom már ... kiváncsi vagyok milyen érzés, tuti jó ha érze(l/k) vmit iránta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!