Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek? Sürgös lécci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Sürgös lécci mindenki jah hogyha lehet korral

Figyelt kérdés
van 2 csaj akivel járjak de nem tom meikkel. mind a kettöt szeretem,azt mondták h válaszak köztük de semeiket nem akarom meg bántani.sürgös 15F
2010. máj. 1. 19:30
1 2
 1/18 nielindi ***** válasza:
akitöl tanulhatnál helyesen irni, azt válaszd!!!!!!!!!!
2010. máj. 1. 19:31
 2/18 anonim ***** válasza:
én is az írásra szavazok!!!
2010. máj. 1. 19:32
 3/18 anonim ***** válasza:
Szerintem válaszd a pengét, az gyors és kevésbé fájdalmas.
2010. máj. 1. 19:32
 4/18 anonim ***** válasza:

Azt amelyiket jobban kedveled, akivel jobban eltudod tölteni az idődet, és ne az legyen a döntő, hogy ki a jobb csaj, hanem akivel jobban elbeszélgetsz, csak vigyázz nehogy 2 vasat tars a tűzbe, mert 2 szék közül a fölre eshetsz.

17/L

2010. máj. 1. 19:33
 5/18 anonim ***** válasza:

Szerintem az egyikkel járjál. A másikkal ne, mert annak büdös a szája. De velem is járhatsz.

Béla atya

6/18 anonim ***** válasza:
és erre mi mit mondjuk járj az 1esel mert az a szám joban tetszik ? ezzzel nemsok mindent tehetünk... ajánlom az édes 3ast ^^
 7/18 A kérdező kommentje:
19:33 köszi......a töbiek le szophatnak
2010. máj. 1. 19:36
 8/18 A kérdező kommentje:
a legelsö 33 as
2010. máj. 1. 19:36
 9/18 nielindi ***** válasza:
szerelmes levelet egyiknek se irj, m megkönnyited a dolgukat és inkább egymást választják helyetted.
2010. máj. 1. 19:37
 10/18 anonim ***** válasza:

Segítek:

"le szophatnak" helyesen leszophatnak (ha az igekötő az ige előtt áll, akkor egybe írjuk; általános 2.-ban anyag...),

"meikkel" vagy "semeiket" helyesen melyikkel, vagy semelyiket.

Komolyan, nem értem, hogy ma, mikor már a böngészőben is van helyesírás-ellenőrző, hogy lehet ilyeneket benyelni...

2010. máj. 1. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!