Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy közel öt éve rá vártam és mikor megkaptem nem érzem boldognak magam mellette?
Azért nem érzed maga boldognak, mert 5 évig az általad elképzelt fiúba voltál szerelmes. Most, hogy összejött, látod, hogy nem olyan, mint a képzeleteidben, így nagy a kiábrándulás.
Arra pedig, hogy nem ír...nem tudom, de én ha szerelmes vagyok, akkor valamiért ragad a kezemhez az a hülye telefon. :) Vagy csak szimplán ilyen a srác, vagy pedig ő is csalódott esetleg benned.
A tegnap 19:16 vagyok.
De, zavar, hogy csak én keresem, de nincs mit tenni..ilyen a természete :( Tudom, hogy szeret és ez a fontos. :)
És igen, mondtam neki párszor, bocsánatot is kért, de nem nagyon változtatott :S..
én is így vagyok 3 év után.
bejelentette a srác hogy szeret és eltűnt 3 hétre. igaz egyik nap írt hogy ne aggódjak, és más természetű (munkahelyi) problémák aggasztják, ezért egy időre félrevonul hogy megoldja őket.
mi is csak hétvégén találkozunk, ő a szomszéd városban lakik. más okokból, de hamarosan odaköltözök, így lehet hogy majd sűrűbben tudunk. de sajnos nem tudom, neki van-e erre igénye. nem nagyon mutatja ki az érzelmeit, de amikor együtt vagyunk ő is hozzábújik, meg ilyen pici gesztusok hogy szó nélkül hoz nekem vizet stb.
ő egyszer mondta is hogy nekem mikor felhoztam hogy miért mindig én mondom hogy találkozzunk hogy ő egyszerűen ilyen, nem fogja azt mondani. lehet hogy a te barátod is ilyen csak súlyosabb annyiban hogy ő írni se ír rád.
javaslom olvasd el a férfiak a marsról jöttek, a nők a vénuszról -című könyvet. sokmindent abból értettem meg a viselkedésére vonatkozóan.
hogy a férfiak szeretik maguk megoldani a problémáikat és néha el kell vonulniuk. és nem szeretik a kéretlen tanácsokat. és hogy nem értik hogy a nők miért haragszanak, ha visszajönnek az elvonulás után.
hogy néha szükségük van arra hogy eltávolodjanak és utána újra keressenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!