Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolat nélkül boldognak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat nélkül boldognak lenni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok boldog,mert nincs senkim. Pedig nem vok csúnya,csak nem követem a divatot,nem vagyok nagy dumás. Cefetül kéne már egy barátnő,hogy végre boldog legyek.
2011. ápr. 14. 12:17
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
93%
Aki saját magával nem boldog az mással sem lesz igazán. Először egyedül megtanulni jól érezni magunkat.
2011. ápr. 14. 12:22
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel én is így vagyok!

Volt már nem is 1 párkapcsolatom, de e nélkül nem vagyok boldog!

Hiába a haverok, a bulik, a pénz, a jó munkahely, ha nincs egy olyan lány akit szerethetsz és odabújhatsz mellé és aki őszintén viszont szeret téged is akkor nem vagy boldog!

Biztos van akinek nem az a lényeg és nem ettől lesz boldog de én igen!

2011. ápr. 14. 12:24
 3/35 A kérdező kommentje:
Hogy legyek boldog egyedül?
2011. ápr. 14. 12:26
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Meg gondolj bele, sokkal könnyebben talál rád egy barátnő ha látja, hogy te boldog vagy.
2011. ápr. 14. 12:27
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Találd meg azokat a célokat, amelyeknek az elérése boldoggá tesz.
2011. ápr. 14. 12:28
 6/35 anonim ***** válasza:
66%

2. vok!

Én is ilyen vagyok! Egyedül elvagyok egy darabig , kiegyensúlyozott életet élek, de boldog csak akkor leszek....szerintem egyedül sosem lehet az ember boldog!

Kell valaki akivel ezt megoszthatja és akit szerethet, és (nem úgy mint az anyját vagy a haverját).

Ez olyan dolog hogy hiába van neked 10 millárd forintod egy idő után rájösz hogy ha nincs aki igazán szeressen és egyedül vagy akkor ezt nem sokáig tudod élvezni!

2011. ápr. 14. 12:29
 7/35 A kérdező kommentje:
Vannak cljaim,de egyik sem tesz boldoggá. :S
2011. ápr. 14. 12:30
 8/35 anonim ***** válasza:
Hát akkor fogalmazzunk úgy, hogy a lelki békét, nyugalmat, egyensúlyt kell megtanulni egyedül is érezni... Persze sosem lehet senki tökéletesen boldog, mert nem tökéletes az élet, ez tényleg igaz.
2011. ápr. 14. 12:32
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tesznek boldoggá a céljaid, minek csinálod őket?
2011. ápr. 14. 12:32
 10/35 A kérdező kommentje:
Ez sem megy barátnő nélkül :S
2011. ápr. 14. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!