Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolat nélkül boldognak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat nélkül boldognak lenni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok boldog,mert nincs senkim. Pedig nem vok csúnya,csak nem követem a divatot,nem vagyok nagy dumás. Cefetül kéne már egy barátnő,hogy végre boldog legyek.
2011. ápr. 14. 12:17
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben együttérzek veled:)Én is ugyanilyen vagyok csak csajba:)
2011. ápr. 18. 14:01
 32/35 anonim ***** válasza:

Simán lehet boldognak lenni párkapcsolat nélkül is. Azoknak nem megy, akik korlátoltak, és nincsenek olyan céljaik, amelyek a lelki felszabadulást segítik.

Régen én is úgy éreztem, hogy bármi jó történik velem, úgy az igazi, ha áll mellettem egy fiú, aki tanúja és ezért is szeret engem.

Most már úgy vagyok vele, hogy nincs ilyen pasi.

Elfogadtam, tehát inkább olyan dolgokra koncentrálok, amelyeket párkapcsolatban nehezen tudnék megvalósítani. És felszabadítóak. Aztán, majd ha mégis lesz, akit én érdeklek, és úgy érzi, lelki rokonságban vagyunk egymással, akkor újra feltámadnak a régi vágyak, és az élet adománya lesz. A körítés :)

Most az a lényeg, hogy izgalmas legyen az életem, maximálisan nyitott legyek minden egyéb élményre, és a legapróbb örülnivalókat is észrevegyem, ami az utamba kerül.

Kb. így lehet teljesnek érezni az életet párkapcsolat nélkül is :)

2011. ápr. 18. 15:02
 33/35 anonim ***** válasza:
Próbálok, de nem nagyon sikerül. Alibiviselkedéssel el tudom magammal hitetni, hogy jobb nekem nő nélkül, de nem igaz. Nőre meg nincs esélyem, mert ronda és szerencsétlen vagyok.
2011. ápr. 18. 17:42
 34/35 anonim ***** válasza:

Alibiviselkedés alatt mit kell érteni? :)

Én már két éve vagyok pár nélkül, de nem érzem alibinek az életem :D

Igaza van annak, aki szerint egymagunkban is tudni kell boldog és teljes életet élni, egy társ ezt csak megnehezíti, ha előtte nem csináltad meg :)

2011. ápr. 18. 18:43
 35/35 A kérdező kommentje:
kedves tegnap 14:01-es kommentelő. írj rám pirvátban;ajd én boldoggát teszlek . .d
2011. ápr. 19. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!