Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolat nélkül boldognak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat nélkül boldognak lenni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok boldog,mert nincs senkim. Pedig nem vok csúnya,csak nem követem a divatot,nem vagyok nagy dumás. Cefetül kéne már egy barátnő,hogy végre boldog legyek.
2011. ápr. 14. 12:17
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg egyedül is jól érezni magad! A másik szempont, hogy ezt ne otthon a négy fal közt tedd.

Az ha látják rajtad, hogy ez a magányod tölti ki a gondolataid nagyrészét, nem tesz annyira vonzóvá. Ismerkedjél lányokkal, beszélgessetek mindeféléről, nyílj ki, legyél vidám, és gondolj arra, hogy férfi vagy, tied a kezdeményező szerep, ami előny!

2011. ápr. 14. 12:52
 22/35 A kérdező kommentje:
Megpróbálhatom.
2011. ápr. 14. 12:57
 23/35 anonim ***** válasza:
Nem ezen múlik, h van-e bnőd, hanem a külsődön. Ha nem vagy csúnya, akkor lesz is előbb-utóbb.
2011. ápr. 14. 13:52
 24/35 anonim ***** válasza:
Addig örülj, amíg nincs barátnőd :)
2011. ápr. 14. 14:13
 25/35 anonim ***** válasza:
"tied a kezdeményező szerep ami előny". Huszonéves férfiként szerintem nem előny, hanem inkább teher. Igaz csak ritkán szántam el bármiféle közeledésre magam, de mindig pofára estem. Persze egy férfi azért férfi hogy neki ne fájjon semmi. Én unom hogy senkinek se kellek és igenis tud fájni az elutasítás, főleg hogy rombolja az önbizalmat, ami pozitív élmények nélkül amúgy se lehet sok.
2011. ápr. 14. 14:15
 26/35 anonim ***** válasza:

"Ez a munka önkéntes,azaz nem kapok fizetést. De így is élvezem. Legalább megtanulok vágni. :D"

Ez egy szuper hozzáállás! Hidd el, sokra viheted így! ;)

Aztán meg egyszer egy szimpi leányzó melléd ül a vonaton... :) Megkérdezed mivel foglalkozik, s elmeséled Te is ezt, és happy and. ;) Egy hasonló sztorit tudok Neked elképzelni. :)

2011. ápr. 14. 20:16
 27/35 anonim ***** válasza:
Vagy lehet kávézó, kocsma, utcai pad, munkahely - maximum Neked kell odaülnöd mellé... Csak magabiztosan, hogy nem úgy ülsz oda, hogy miatta... de ha már ott vagy, megszólítod. ;)
2011. ápr. 14. 20:20
 28/35 anonim ***** válasza:
82%
Miért ne lehetne boldognak lenni párkapcsolat nélkül? Nekem és még rengeteg másik embernek is sikerült.
2011. ápr. 14. 21:07
 29/35 A kérdező kommentje:
Nekem valahogy nem megy. A boldogsághoz elengedhetetlen számomra egy párkapcsolat. Ehhez kell egy nem épeszű csaj,aki hajlandó lenne velem járni. :S
2011. ápr. 15. 12:04
 30/35 anonim ***** válasza:
Addig örülj mig nem vagy szerelmes. Régen én is azért rinyáltam, hogy nincs senkim, aztán lett és mindegyiknek a vége az lett, hogy padlóra kerültem. Azóta tudom, hogy kevésbé fájdalmas egyedül lenni, mint valakivel, aki úgyis megbánt. És igaza van az elsőnek. Tanulj meg egyedül is boldog lenni. A többi már csak körités.
2011. ápr. 18. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!