Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat nélkül boldognak lenni?
Célok:
újabb szakmát szerezni -> Azért csinálom,hogy könnyebben tudjak elhelyezkedni a munkaerőpiacon.
Nos hát akkor nincs más hátra, csak előre!
Azt tudod, hogy milyen lányok tetszenek?
Nem csak külsőre gondolok...
Ahhoz, hogy tudd, kit keresel, jó lenne megismerkedni, beszélgetni minél több lánnyal.
Nem kell nagydumásnak lenni, de azért értelmesen lehessen Veled társalogni, jó legyen Veled beszélgetni, és így tovább. (Gyakorlással, kis odafigyeléssel ez mind fejleszthető.)
Ha közvetlen, kedves, nyitott vagy és több lánnyal kezdeményezel beszélgetést, akkor annál sikeresebb leszel a fentiekben és magában a pártalálásban is.
Öltözködésedben sem kell túlzottan a divatot követni, de azért legyél igényes. Igyekezz olyan ruhákat felvenni, amik jól állnak, azért kopott se legyen, és nekem szimpatikusabb lenne olyasvalaki, aki nem nagyapáink korabeli stílust követ. Utcára, suliba jobb nem melegítőt hordani, hanem pl. farmert. Ünneplő alkalomra valami elegánsabbat. No meg frizurát és szakállt is igényeset viselj, olyat, ami jól is áll. Szóval ilyen apróságokra azért jobb odafigyelni.
De amennyire fontos egy lányon az öltözködése, annyira próbálj adni Te is magadra!
Ezek után beszélgetsz, ismerkedsz lányokkal, s majd a helyzet hozza, hogy megtetszetek-e egymásnak. Persze előállhatnak egyéb helyzetek, de minden alternatívát nem sorolnék most itt föl - nem is menne.
Kezdésnek szerintem ennyi elég lesz.
Sok sikert! ;)
1.) Értékeld jobban a helyzeted, magadat! Pl. tök jó, hogy lesz egy új szakmád!
2.) Fejleszd folyamatosan magad (apránként) és teremts új lehetőségeket. (Új célok, társ, bármi.)
S e kettő nem ellentétes, hanem folyamatosan egymásra épül!
Én is egyetértek azzal, hogy nem kerek egész boldogság, ha nincs szerelem... Nekem is kell és sokszor boldogtalan vagyok az egyedüllét miatt.
És ha tudnád mennyi tervem van! Sokat közülük nem is lehet összeegyeztetni egy komoly kapcsolattal. Ezért is nehéz. Fura dolog ez az egész, mert mikor belegondolok, hogy hol leszek egy év múlva a terveim szerint, boldog vagyok és nem hiányzik senki. De ez csak pár pillanatig tart és utána rájövök, úristen miért is leszek én akkor boldogabb, mintha lenne egy szerető férfi mellettem? Nem tudok rá válaszolni. Egyet tudok, most nem kellek senkinek és inkább az álmaimnak élek. Talán hiba, talán nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!