Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem érzem magam különösebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzem magam különösebben boldognak, mi a legokosabb döntés ilyenkor?

Figyelt kérdés

Két hónapja járunk a barátommal, de valahogy nem az igazi. Viszonylag az elején vagyunk, szóval aranyos, kedves, jól meg is vagyunk, ha együtt töltjük az időt, de valahogy teljesen más világ, mint én... A zenén kívül gyakorlatilag teljesen más az érdeklődési körünk, néha eljárunk kávézni, meg nálunk, vagy náluk vagyunk, de kb ennyi. Én nem akarok füstös bulikban ugrálni meg inni, ő nem jön velem színházba, mozizni, stb...

Én olyan jó beszélőkével megáldott csajszi vagyok, és sokszor már frusztrál, hogy mennyire hallgatag...

Végtelenül kedves, meg aranyos srác, de nem tudom van-e értelme arra várnom, hogy egyszer majd úgy igazándiból megszeretem. Tudom, hogy nekem idő kell az ilyesmihez, és az elmúlt évek keserű tapasztalata alapján már nagyon nehezen nyílok meg... Nem tudom mit tegyek. Mi az okos megoldás ilyenkor? Várjak még kicsit, vagy hagyjam abba? Nem akarom, hogy belevesszen szegény az érzelmi körhintámba.

22/L

2011. márc. 26. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
A legokosabb döntes az az, hogy kommunikáltok, megbeszélitek ezt a problémát és ha nem juttok semmire, akkor nem fecsérled az ő idejét sem, meg a tiedet sem, hanem szakitás es továbblépés, mert az élet rövid, nincs értelme eröltetni dolgokat.
2011. márc. 26. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a legokosabb? Válaszolj ezekre a kérdésekre:

Mért jöttem össze vele, ha ennyire mások vagyunk,mi fogott meg benne, mit érzek iránta, mi tart mellette..

Sztem ha ezekre válaszolsz akk tudni fogod mit tegyél..Sztem szakitanod kellene vele,az oké h nemrégóta vagytok együtt,de nagyon különbözö az érdeklödési körötök,te szeretsz beszélni ö nem.szal 22f

2011. márc. 26. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Én soha nem is értettem, hogy lehet összejönni olyannal, akibe nem szerelmes az ember. Szerintem úgy nincs értelme együtt lenni valakivel, ha nem Ő számodra a világ, nem tesz boldoggá, és nem az minden vágyad, hogy együtt boldogok legyetek...
2011. márc. 26. 15:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Szereted?
2011. márc. 26. 15:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Jó érzés vele lenni, vonzódom hozzá, de szerelmes nem vagyok...
2011. márc. 26. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd.
2011. márc. 26. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!