Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kizáró ok a lányoknál, ha csúnya a szemem?
Alapból barna szemem van, a fehérje néha sárgás, májbetegség miatt, kicsit véreres a monitor és az alváshiány miatt, a szemem alatt pedig halvány fekete-lila szintén az alváshiány és az átmulatott éjszakák miatt.
16/F vagyok.
Tudom, hogy nem ez alapján fog eldőlni semmi, de így látatlanba titeket mennyire taszít?
Megoldás: pihend ki magad, nem gépezz annyit!
A májbetegséged meg sajnálom nagyon! :( <3
Az a kizáró, hogy ennyit mulatsz és gépezel, és nem alszol.
Mert azért egy-egy bulitól nem leszel ilyen rossz állapotban.
Kedves kerdezo, en orulnek a legjobban, hogyha csak annyi problemam lenne a kulsommel mint neked...... Nekem a fuleim allnak el es ezert egy lanynak sem kellek........ Minden lany elutasit...
Ez mellett meg fiatalabbnak is nezek ki a koromhoz kepest... Ez mind kizaro ok egy lanynal.. (Tapasztalat....) De neked lehet meg eselyed a lanyoknal. 20/F
5: Biztos, hogy nem a füled a gond.
Hanem valami egyéb, inkább belső tulajdonság.
Az elálló fület sokan cukinak tartják. Egyébként meg könnyen operálható, ha semmiképp sem barátkozol meg vele, rutinműtét, még csak altatni sem kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!