Ti ismertek olyan fiút a környezetekben, aki csúnya, alacsony, nyomi és ennek ellenére mégis sikeres a lányoknál, mi a titka?
Figyelt kérdés
2015. márc. 10. 17:18
3/8 anonim válasza:
Ilyen nem létezik. Minimum átlagos kinézetű lehet, ha legalább szóba állnak vele a lányok. Én rettenetesen ocsmány vagyok, szóval nem csoda, hogy még soha egy lány sem jött el velem randira, és nem is fog egész életemben csak azért, mert ilyen ocsmánynak születtem.
5/8 anonim válasza:
Igen, én ismerek! Hogy mi a titka? Hát k...asok pénze van...
6/8 anonim válasza:
Ilyen csak a mesében van sajnos... Ronda vagyok nagyon.. Egy kapcsolatom sem volt.. Még nem találtam egy olyan lányt sem, aki elfogadna úgy, ahogy vagyok.. 18/F
7/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok.... Azóta sem sikerült semmi.. 20/F
8/8 anonim válasza:
Ismerek ilyet, mondjuk ő nem nyomi, viszont csúnya és alacsony. Ellenben határozott, sármos és baromi jó dumája van. Fogalmam sincs, honnan veszi az önbizalmat, mindenesetre működik neki a dolog, mert mindig olyan nője van, amilyet épp akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!