Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratom akar venni egy kb 25 eves kocsit (wolksvagen rabbit), de szerintem iszonyu gaz es csunya, mar nem azert. Tervezgeti hogy ezzel megyunk ide-oda, de en nem akarok egy ilyen kocsiba beulni. Hogy mondjam neki hogy ne bantodjon meg?
A Volkswagen Rabbit egy örök klasszikus gondolom hobbibol veszi mert tetszenek neki a régi autók amikben még van az embernek egy "életérzése". Nekem pl. egy BMW 316 szgk-m van kicsit sem érzem gáznak és, ha a barátnőm annak érezné úgy kidobnám mint macskát sz...ni.
Amúgy is egy jobb állapotban lévő Rabbit, 1-1,5 milliórol indul mit érzel te ezen gáznak ? Hogy nem új bmw/mercédes ? Szerintem többen megbámulnák ebben mint azokban mert ezek az öreg autók ritkák és érdekesek egyáltalán nem gázak :)
De pont ez az, hogy nincs is jo allapotban, azt mondja hogy "elegge megviselt"
Nem BMW,Mercit vagy Audit varok el csak nekem nem tetszenek ezek az autok es nemtudom hogy mondjam el neki
Pedig tenyleg az vagy ha ilyesmi erdekel :)...
En ertem hogy egy bizonyos szintig fontos a minoseg es a stilus de attól meg nem mindenki engedheti meg magának, inkabb orulnel hogy van/lesz kocsija te idiota szuklatokoru nem szuk k*va
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!