Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratom akar venni egy kb 25 eves kocsit (wolksvagen rabbit), de szerintem iszonyu gaz es csunya, mar nem azert. Tervezgeti hogy ezzel megyunk ide-oda, de en nem akarok egy ilyen kocsiba beulni. Hogy mondjam neki hogy ne bantodjon meg?
Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 22:26
21/24 anonim válasza:
nem muszáj autóval járni. nehogy már te döntsed el mit vegyen a barátod.. egyébként sokkal gázabb olcsó opelből meg fordból kiszállni, mind 2 kalap sz@r. normális érvekkel el lehet mondani miért választanál inkább egy ócska müanyag autót ehhelyett, de semmiképp sem hisztizve, hogy te olyanba nem fogsz beülni, stb. Bár , ha én a helyedben lennék és nem értenék hozzá, kussolnék és örülnék, hogy ki van nyalva a seggem.
22/24 anonim válasza:
21-es, neked a büdös életben nem lesz olyan kocsid mint a képeken van. Gondolom van szemed és látod a magyar épített kocsikat. Megveszi az emberke a szar kocsit, vesz hozzá 2 doboz sprayt mert ugye arra már nincs pénz hogy elvigye lefestetni. No meg ügye ki nem maradhat a használt és javított alufelni. Aki autó épít itthon 1%-a aki tényleg normális alkatrészeket vásárol bele, és normálisan megcsinálja nem pedig kókányol. A szar opelt meg fordot (nem mintha más márkák nem léteznének) megveszed és jársz vele. másfél millió forintért ne mond már hogy szart kapsz. De lemerem fogadni neked sose lesz ennyi pénzed de ugatsz itt hogy műanyag kocsi. Ha vas kell vegyél tankot
23/24 anonim válasza:
Jaaah, szóval ti vw golf mk1-ről beszéltek, oké. Kérdezed meg tőle, hogy biztosan tetszik e neki. Ha azt mondja, hogy igen, akkor nem igazán tudsz beleszólni szerintem, meg nem is érdemes. Miért nem akarsz ebbe beleszállni? :)
24/24 anonim válasza:
Én mit meg nem adnék ha ilyen kocsink lenne... Imádom ezeket az autókat. 20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!