Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem fura/kissé idétlen és szürreális, ha egy 160cm-es lany, egy 190cm-es pasival van?
Személy szerint olyan furcsának érzem ezt amikor a városba megyünk,szerintetek ez tényleg fura,és kinézik?
18/F
18/L
Mi az hogy a lánynak "KELL"?!
Ebben semmi logika nincs. Lehet hogy az jól néz ki ha a lány alacsonyabb, de mi van ha 1 magas csaj és egy alacsony fiú szerelmesek lesznek? Csak azert ne jojjenek ossze mert a lánynak "kell" alacsonyabbnak lennie? Nem hinném hogy elítélendő ha valami nem a megszokott normák szerint műkodik.
(Mellesleg el sem tudod kébzelni milyen lehet egy magas lánynak ha a külvilág azt sugallja neki hogy "neked sosem lesz senkid mert magas vagy"...)
Szia!
Nálunk is ez a helyzet a barátommal
Egyáltalán nem rossz ez szerintem, pehet hogy másoknak fura, de minket nem érdekel, van pár barátom akik nevettek amikor megtudták hogy mekkora a nagasságkülönbség, de nem érdekel ha nem tetszik nekik, nem miattuk vagyunk együtt. Amúgy az a jó ebbem hogy ő pl simán eléri amit én nem, pl magas polcokon levő dolgokat, ami hasznos 😊😊Dokan nevethetnek és jöhetnek azzal hogy ez túl sok, de engem nem zavar (meg olyan magas magassarkút vehetsz fel amilyet csak szeretnél, nem kell aggódnod hogy úgy magasabb leszel😁), egyetlen hátránya amikor épp pusziszünetet hirdett mert bedurcizott, na akkor nagyon kell pipiskednek hogy felérjem 😄😄
Amúgy sem feltétlenül azértnéznek ki titeket mert magasságkülönbség, hanem lehet higx cukik vagytok, minket is sokszor meg szoktak bámulni😅😅 meg amúgy se érdekeljen vadidegenek véleménye :) szereted a barátod úgy ahogy van? Ha mindkettőre igen a válasz, akkor nincs probléma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!