Más is gondolja úgy hogy némelyik álláshirdetés pl. a profession.hu-n olyan "szürreális"? Többit alább.
Én már voltam így interjún, hogy kézzel írott önéletrajzot kellett leadnom. Azt mondta a főnök, hogy azért kérte így, mert szeretné látni, hogy milyen a kézírásom és el fogja-e tudni olvasni, amikor írok neki valami jegyzetet. Részmunkaidős állás volt, tehát a főnök tovább maradt, mint én, netán nem is volt bent, nem találkoztunk volna, tehát maradt volna a cetilzés. Valamelyest konzervatív is volt a pasi.
Másrészt pl. villanyszerelőnél... hiába kell hozzá ész, azért a kézírással, helyesírással, az írás igényességéből lehet következtetni arra, hogy milyen ember lehet valaki. Pl. hogy egy fontos ügyből kifolyólag veszi-e a fáradságot, hogy összeszedett, igényes munkát adjon ki a kezéből. Ez csak egy teszt is lehet. Lehet, hogy soha nem fog kérni tőle semmi hasonlót, amíg foglalkoztatja.
Melyik? Indeed?
Keresnem kellene valami jót, vettek már fel céghez profession.hu-n keresztül, de sok jó nem sült ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!