Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány év a reális fiú lány között? És kinek nem sikerült össze jönni az ő szerint korban megfelelő pasival? És ő hány éves? És te mennyi vagy?
Figyelt kérdés
Nem 100 éves dolgokat varok idei sztorikat :)2017. aug. 19. 15:38
1/1 anonim válasza:
én 14 évesen összejöttem egy 18 évessel..16 vagyok még mindig együtt vagyunk. nem idei sztori de nem is 100 éves :D
amúgy ez inkább az érettségi szinttől függ..van lány aki 14 évesen is érett önálló gondolkodású, van aki meg 18 évesen is tiszta gyász..
Pasiknak meg még később jön meg az eszük..szóval egy lány aki úgy érzi elég komoly, az ne a korabeli gyökérkedó kisgyerekekkel kezdjen, akik azért csajoznak, hogy aztán eldicsekedhessenek vele..14L-18F simán jó lehet..
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!