Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korkülönbség. Fiu 25-30éves, lány 45-50éves, ez reális? Vagy inkább a lány legyen fiatalabb a fiunál? Hogyan van ez?
Én olyan kapcsolatban élek, ahol a férfi a fiatalabb, nem érzékelek érdemi különbséget, mint amikor én voltam fiatalabb a férfinál.
DE: a kérdésben szereplő esetben már generációs különbség van, ami bizony jelenthet problémát. Egész egyszerűen máshol tartanak az életben, ami a kapcsolatban ki tud ütközni.
ekkora korkülönbség szerintem nemtől függetlenül sem noprmális.
de jönnek majd a feminista kedveseim, akik ecsetelik majd h 30 éves nő igenis boldog az 50 es apával...:D
gondolom mennyire( apa biztos vállalkozó)
Én azt vallom, hogy egy egészséges korkülönbség az ha a srác max 6-7 évvel idősebb a lánynál.
De persze ez nagyon sarkos megfogalmazás, erre nem lehet alapozni. de 10 év feletti korkülönbség úgy h 20 as korosztály bármelyik fél az sok. 40 körül már nem annyira gáz.
30 as korosztályban a 10 év mág elfogadható.
szerintem...
26/F
anyagiaktól mentesen légyszi. Tehát tényleg nem a pénzről van szó.
Akkor ilyen 10-20év korkülönbség egyik vagy másik fél javára, nem lehet annyira tartós,komoly kapcsolat?
Nálunk a párom az idősebb
Viszont ismerek egy srácot ahol ő 25 éves a barátnője meg 45 jól meg vannak pár éve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!