Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit lehet moziban csinálni ha egy pasival vagy a filmnézésen kívül?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok mint hogy pl megfogod a kezét, meg ilyenek. Komoly válaszokat légyszi. 16/l2017. jún. 28. 19:52
2/12 A kérdező kommentje:
Mondom komoly válaszokat :/
2017. jún. 28. 19:56
3/12 anonim válasza:
szerintem meg fogni a kezét ráhajtani a vállára a fejed stb.. ilyen finomságok
4/12 anonim válasza:
Szerintem amit az 1. ír az teljesen komoly.
5/12 A kérdező kommentje:
Jó ennél a kézfogós dolognál kicsit hogyismondjam 'extrémebbre' gondolok viszont nem annyira extrémre mint amit az 1. irt :D
2017. jún. 28. 20:01
6/12 anonim válasza:
Nagyon semmit se lehet, ezért rossz a mozi randinak.
Csak olyanokat tudok, hogy mit te ne csinálj:
-ne vegyél olyan kaját ami, hangos (csámcsogás veszély), büdös lesz tőle a szád
-ne beszélj közben (egyfolytában)
-ne menj ki mosdóba (ha lehet)
-ne csinálj semmilyen erőltetett dolgot (amit kényszerből csinálsz)
7/12 A kérdező kommentje:
Ez nem randi lenne mert igazábol már eegyutt vaggyunk csak nekem ő az első barátom ;)
2017. jún. 28. 20:02
8/12 anonim válasza:
Esetleg simogasd meg neki ott, ruhán keresztül, ha az első által írt túl sok.
+Szenvedélyes csókolózás :D
9/12 anonim válasza:
Én a pocakját szoktam cirógatni,meg a kézfejét
10/12 anonim válasza:
De szerintem ne nagyon tereld el (ennyire) a figyelmét. Főleg, hogy a többi nézőt zavarhatájtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!