Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózás közben lenyomni a nyelvünket a másik torkán csak egy mondás, vagy meg lehet csinálni hányinger nélkül? (Nem a mélytorokra gondolok)
Figyelt kérdés
2017. márc. 14. 16:37
1/6 anonim válasza:
Fizikai képtelenség. Ha csak nincs 25 centis nyelved.
2/6 anonim válasza:
...vagy legalább 10-15 centis nyelved.
Szóval én inkább mást szoktam lenyomni a másik torkán ;)
3/6 anonim válasza:
Nem lehet, DE:
Rakd az egyik ujjad a nyelvedre, és csúsztasd egyre beljebb. Hamar lesz majd egy olyan pont, amikor érzed, hogy kellemetlen, ha bármi is ott tartózkodik :)
4/6 anonim válasza:
Nem, ez csak egy mondás. ;) Ja és a mélytorok mást jelent ;) NAGYON MÁST... ;)
5/6 anonim válasza:
Nem, ezt arra mondják, aki már-már erőszakosan tuszkolja át a nyelvét a másik szájába, mert azt hiszi, hogy ha körbenyalja a fogait meg megfullasztja a nyelvével, mint valami hentai szörnyeteg, az szexi és izgató.
6/6 anonim válasza:
Az csak egy mondás,ha valaki tövig nyomja a nyelvét a másik szájába,de a nyelvünket nem lehet ledugni a másik torkán.Ha csók közben valaki nagyra tátja a száját,teljesen kinyújtja a nyelvét,úgy lehet a nyelvgyökét,uvuláját nyalogatni de van akinél ez már öklendezést okoz.Különben engem nem zavar ha a párom a torkom nyalja,de vannak akik nem szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!