Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Szerintetek igaz ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Szerintetek igaz ez a mondás?

Figyelt kérdés
Hogy tegyük fel van egy férfi. Megmondta,hogy hány nővel volt eddig. Azt mondta,hogy 4. De ezekből csak egy női nevet emlegetett állandóan. A többi női névről szó sem esett. Egyet hajtott csak állandóan. Az lenne a kérdésem ,hogy igaz az a hír,hogy ha egy férfi megmondja ,hogy nővel volt az el kell osztani 3-al és annyi az igazság? Ez igaz?
2016. dec. 11. 14:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
igaz :) a nőknél meg szorozni kell hárommal
2016. dec. 11. 14:03
 2/16 A kérdező kommentje:
Akkor kamuzott?
2016. dec. 11. 14:05
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem is 1.333333... nővel volt eddig.
2016. dec. 11. 14:12
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem minden férfi hazudik.. Bár a többség nem mond igazat.. Általában többet mondanak a kelleténél.. Viszont abban is van valami hogy a nők inkább kevesebbet mondanak.. De itt is van olyan aki őszintén az igazat mondja. Szóval így összeségében van benne Igazság!!
2016. dec. 11. 14:24
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kellene többet mondani mint amennyi partner volt.
2016. dec. 11. 14:25
 6/16 A kérdező kommentje:
Azért gyanakszom,mert mint írtam 4-et mondott ,hogy annyi nővel volt,de viszont furcsállom,hogy csak egy nevet emlegetett mindig....
2016. dec. 11. 14:34
 7/16 anonim ***** válasza:
Azert kell felfele mert kulonben jon a "en annyira felnott vagyok, es tapasztalt pasira vagyom" fajta bullshit a noktol.
2016. dec. 11. 14:38
 8/16 anonim ***** válasza:
Mi???? Ez butaság! Csak az az egy volt neki fontos, őt szerette, a többi semmitmondó volt
2016. dec. 11. 15:01
 9/16 anonim ***** válasza:
Baromság
2016. dec. 11. 15:05
 10/16 anonim ***** válasza:
Mivel én későn kezdtem el csajozni, a haverok meg folyamatosan zrikáltak miatta, így én is hazudtam már 3 csajt. Szóval nálam igaz volt a 3/1 arány.
2016. dec. 11. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!