Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szerintetek igaz ez a mondás?
Figyelt kérdés
Hogy tegyük fel van egy férfi. Megmondta,hogy hány nővel volt eddig. Azt mondta,hogy 4. De ezekből csak egy női nevet emlegetett állandóan. A többi női névről szó sem esett. Egyet hajtott csak állandóan. Az lenne a kérdésem ,hogy igaz az a hír,hogy ha egy férfi megmondja ,hogy nővel volt az el kell osztani 3-al és annyi az igazság? Ez igaz?2016. dec. 11. 14:02
11/16 anonim válasza:
8 hónapig együtt voltam a csajjal, akivel elvesztettem a szüzességemet. Soha nem mondtam el neki hogy szűz voltam, mindig kitérő válaszokat adtam ha az előző partnerek kerültek szóba.
12/16 anonim válasza:
Előző vagyok. Mondjuk a későbbi barátnőimnek is hazudtam, ugyanis nem említettem meg azt az 50-60 prostit akikkel voltam.
13/16 anonim válasza:
Nem lehet,hogy azonos nevű csajokkal volt? Pl. A Zsófi nagyon gyakori név.
14/16 A kérdező kommentje:
Nem. Szerintem az nagyon ritka név.Meg persze annak mennyi az esélye?
2016. dec. 11. 17:15
15/16 anonim válasza:
Lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem, de az biztos, hogy túl sok amerikai filmet nézel!
16/16 anonim válasza:
Te az alapőján minősíted a pasid, hány nővel volt előtte?
Mi van ha egyel sem?
Mi van ha 20 volt neki előtted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!